![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byłem też próbuje wypracować co to oznacza, to oznacza po prostu wszystkie elementy nie są tanie, które były do życzenia?
| |||
| |||
| Nie dziwi, że dostaję dużo. Byłem po prostu oznacza, że scan.co.uk była tak naprawdę niesamowite, jak zaprosić mnie do reevaluate mojego życia. To jest oczywiście absurdalne. Nie mogę mieć takich reevaluations tak często, jak w tym roku jest możliwość prezentacji. [Edytuj] A kto Wynika z tego, że jest szalony lub psychiatry. Tak czy inaczej, bardzo straszne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślałem, że może - co edited I dlaczego w Panda!
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|
| |||
| |||
| Quick! Każdy biegnie od Thingie! On / Ona psychiatra ukrytych jako ktoś, kto wie o komputerach! [Edytuj] Równość płci .... |
|
| |||
| |||
| Darn, to złowionych mnie ![]() By The Way I'm a guy |
|
| |||
| |||
| Jeszcze bardziej przerażające. Kto wie, co nastąpiło na kanapie. To nie pomaga mojej psuedo-paranoja! |
|
| |||
| |||
Entertaining wątku ![]() Nie chcę annoy ci, posiadający obecnie płacone i sortowane, ale I've had to samo kilka razy, a wszystkie I've musiał zrobić to impuls w kabel zasilający (zewnętrzne) nieco dalej, lub Wiggle to tylko trochę. O, jak ONZ-zawodowe, jak - * cue irlandzki akcent thingie! (IT Crowd) * Wracając go i ponownie * Powrót do mnie zwykłej dobrej ole Dorrseeet arccent, dowcip jeden comboine "arvesta dołączyć! * - But hey, it worked.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Lubię sposób tego wątku stopniowo przenoszone off topic ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic rozmów są dozwolone ... Myślę, że ... We're going to get modded najszybciej, nie my? I dzięki za porady 4D, ale był drugim co Sprawdziłem. I've "stałe" zbyt wiele zagadnień z różnych komputerów wokół mojego domu przez kilka wiggling połączenia lub innych, lub po prostu, jak mówisz, przekształcając go wyłączyć i ponownie ". Jest to zawsze jeden z moich pierwszych metod ustalania komputerów. |
![]() |
|
| Zakładki |