![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am fost, de asemenea, încercarea de a lucra la ceea ce a insemnat, nu doar să spun toate componentele sunt ieftine acolo pe care le doresc au fost?
| |||
| |||
| Unsurprisingly I s-a mai spus. Am fost pur şi simplu ceea ce implică faptul că a fost atât de scan.co.uk cu adevărat minunat ca să mă invite la reevaluate viaţa mea. Aceasta este, desigur, absurd. Eu nu pot fi având un astfel de reevaluations atât de des ca în acest an este de prezentare a oportunitate. [Modifică] Şi pe nimeni care urmează, fie că este o nebunie sau un psihiatru. Oricum, profund terifiante. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| M-am gandit ca ar putea - pe care am de ce edited în Panda!
| |||
| |||
| Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
| |||
| |||
| Repede! Toata lumea alerga de la Thingie! El / ea e un psihiatru deghizat în cineva care stie despre computere! [Modifică] Egalitatea între sexe .... |
|
| |||
| |||
| Darn, tu m-a prins ![]() De altfel eu sunt un tip |
|
| |||
| |||
| Chiar şi mai înspăimântătoare. Cine stie ce-i care au avut loc pe canapea. Acest lucru nu este ajutând-mi psuedo-paranoia! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Divertisment şirul ![]() Nu doresc să te enervezi, care au plătit acum şi ordonat, dar l-am avut acelasi lucru de cateva ori, şi tot le-am avut de făcut este să împinge la cablul de alimentare (externe) un pic mai departe, sau doar wiggle-l un pic. Despre cum ne-profesional ca - * tac irlandeză accent thingie! (IT mulţime) * Întorcându-o din nou şi de pe * Înapoi la mine de obicei bun ole Dorrseeet arccent, un om de spirit comboine "să se alăture arvesta! * - Dar hei, a mers.
|
| |||
| |||
| Îmi place cum acest thread a mutat treptat off topic ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic conversaţiile sunt permise ... Cred că ... Suntem mergi la a lua modded curând, nu este aşa? Şi mulţumesc pentru sfaturi 4D, dar că a fost cel de-al doilea lucru care l-am verificat. Am "fix" mult prea multe probleme cu diferite computere în jurul casei mele de wiggling unele sau alte conexiuni, sau pur şi simplu, aşa cum aţi spus, "rotind-o şi pe din nou". Acesta este, invariabil, una din primele mele metode de stabilire computere. |