![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som tiež sa snaží pracovať čo to znamenalo, to jednoducho znamená, že všetky komponenty sú lacné, že tam ste chcel?
| |||
| |||
| Nie je prekvapením som si, že veľa. Bol som jednoducho znamená, že bol tak scan.co.uk naozaj úžasné, ako pozvať, aby som opätovne oceniť môj život. To je samozrejme absurdné. Nemôžem byť s takým reevaluations tak často ako v tomto roku sa predstaví príležitosť. [Editovať] A každý, kto vyplýva, že je buď blázon, alebo psychiatra. Buď ako buď, veľmi desivé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že - čo já prečo editovať Panda!
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Citácia:
![]() |
|
| |||
| |||
| Rýchlo! Všetci bežia od Thingie! Mal / a 's psychiater zamaskované ako niekto, kto vie o počítačoch! [Editovať] Rovnosť pohlaví .... |
|
| |||
| |||
| Sakra, vy mě ![]() Do Way Som chlap |
|
| |||
| |||
| Ešte viac děsivá. Kto vie, čo sa objavili na tom gauči. To nie je moja pomoc psuedo-paranoja! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Zábavné vlákno ![]() Nechcem vás otravovať, majú teraz vypláca a nariadil, ale já jsem měl rovnakú vec niekoľkokrát, a všetky som musel urobiť, je tlačit na napájací kábel (externé) trochu viac, alebo Len ju trochu vrtět. O ako un-profesijné as - * narážka írsky prízvuk thingie! (IT dav) * Ak ho a on zase * Späť na mne zvyčajné dobré ole Dorrseeet arccent, jeden vtip comboine 'arvesta vstúpiť! * - Ale hej, fungovalo to.
|
| |||
| |||
| Páči sa mi, ako toto vlákno sa postupne presunula mimo tému ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic konverzácií je povolené ... Myslím, že ... Sme bude mať čoskoro Modded, nie my? A vďaka za radu 4D, ale to bola druhá vec, čo som skontrolovať. I've 'pevnej' príliš veľa problémov s rôznymi počítačmi okolo môjho domu wiggling určitých spojení alebo iné, alebo jednoducho, ako vravíte, 'obracia ho a on zase'. Je to vždy jeden z mojich prvých metód stanovenia počítačov. |