![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође сам покушавао да раде оно што је значило, то само значи све јефтине компоненте су ту да си желе?
| |||
| |||
| Унсурприсинглы сам да је пуно. Била сам једноставно сцан.цо.ук имплицира да је уистину тако Ауесоме као да ме позову на реевалуате мој живот. Ово је наравно апсурд. Ја не могу да имају такве реевалуатионс тако често као и ове године представља прилику. [Измени] А ко следи да је или луд или психијатра. Било како било, дубоко застрашујуће. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислио сам да можда - зато што сам је уредио у Панда!
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Куоте:
![]() |
|
| |||
| |||
| Брзо! Свако од Тхингие трчање! Он / Она је психијатар прерушена као неко ко зна о рачунарима! [Измени] Једнакост полова .... |
|
| |||
| |||
| Дарн, ти ме ухваћен ![]() Уз пут Ја сам момак |
|
| |||
| |||
| Чак и више застрашујуће. Ко зна шта се све одвијало на тај каучу. То не помаже мом псуедо-параноја! |
|
| |||
| |||
Забава тхреад ![]() Не желим вам досађивати, након што је сада плаћен и наредио, али сам имао исту ствар неколико пута, и све сам морао да учини јесте гурнути у кабл (спољни) мало даље од тога, или само га мало мрдање. О УН-а као професионални као - * шлагворт ирски нагласак тхингие! (ИТ гужва) * Кад га искључити и поново * Назад на мене и обично добар Оле Доррсееет арццент, довитљивост једна цомбоине 'арвеста придружити! * - Али хеј, то је радио.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Волим начин на који овај тхреад је постепено преселио офф топиц ![]() |
|
| |||
| |||
| Офф-топиц разговори су дозвољене ... Мислим ... Уе'ре ће ускоро добити моддед, нису ми? И хвала за савет 4Д, али то је друга ствар ЈА провјерити. Сам 'фиксног' далеко превише проблема са различитим рачунарима око моје куће по уигглинг везу или неки други, или једноставно, као што ти кажеш, 'окреће га искључити и поново'. Она је, непромјењиво, један од моја прва метода поправљања рачунара. |