![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de ne anlama geldiğini bulmak için, bu sadece tüm bileşenleri bu isteyen vardı ucuz var demek çalışıyordu?
| |||
| |||
| Unsurprisingly I get bir çok. Ben sadece bu yüzden gerçekten olarak hayatımı reevaluate beni davet etmek için harika olduğunu scan.co.uk ima oldu. Bu tabii çok saçma. Çok sık olarak bu yıl fırsatı sunuyor bu reevaluations sahip olamaz. [EDIT] Ve herkes o ya da bir psikiyatrist delilik izler. Her iki durumda da, çok korkutucu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana olabilir - Neden Panda olarak düzenlenmiş sandım!
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
|
| |||
| |||
| Çabuk! Herkes Thingie çalıştırılabilir! O / O bir psikiyatrist olan bilgisayar bilen biri olarak gizli var! [Değiştir] Cinsiyet eşitliği .... |
|
| |||
| |||
| Darn, beni yakaladı ![]() Bu arada bir adam oldum |
|
| |||
| |||
| Daha da korkutucu. Kim ne kanepede oluştu bilir. Bu benim psuedo-paranoya yardımcı değil! |
|
| |||
| |||
Eğlenceli iplik ![]() Seni sıkmak için, şimdi ödeme ve düzenli olmak isterdim ama aynı şey yaşadım iki kez ve tüm güç kablosu () Biraz daha ileri giderek, ya da harici bir baskı yapmak zorunda kalmıştım sadece biraz daha rahat durmamak. Hakkında BM olarak profesyonel - * sufle İrlanda aksanı thingie! (IT Crowd) bu kapatma * tekrar * Geri bana her zamankinden iyi oley Dorrseeet arccent, wit bir comboine 'arvesta katılmak için! * - But hey, işe yaradı.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bu iplik kademeli konu dışı geçti yolu gibi ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-topic konuşmaları izin verilmektedir ... Bence ... Yakında modded almak için, değil olacak? Ve tavsiye 4D için teşekkürler, ama kontrol ikinci şeydi. Bazı bağlantı veya başka basit wiggling tarafından evime çevresindeki çeşitli bilgisayarlarla Ben sonra sabit 'çok, pek çok konuda, siz söyleyin, bu kapatma ve tekrar. Bu, her zaman, bir bilgisayar tamir benim ilk yöntemlerden biridir. |
![]() |
|
| Bookmarks |