![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я також намагалася розібратися, що воно значить, це просто означає всі компоненти дешеві, що ви там були охочі?
| |||
| |||
| Не дивно, що я отримую багато. Я був просто маючи на увазі, що scan.co.uk так дійсно приголомшливі, щоб запропонувати мені переосмислити своє життя. Це, звичайно, абсурдно. Я не можу бути з такими reevaluations так часто, як цього року представляє таку можливість. [EDIT] І той, хто виходить, що або психічно хворим або психіатра. У будь-якому випадку, глибоко страшно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю тобі сподобається, - що я чому відредагований в Panda!
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Цитата:
![]() |
|
| |||
| |||
| Швидко! Кожного запуску від Thingie! Він / вона "з психіатром замаскований під людини, яка знає про комп'ютери! [EDIT] гендерна рівність .... |
|
| |||
| |||
| Чорт, ви мене зловили ![]() До речі, я хлопець |
|
| |||
| |||
| Ще страшніше. Хто знає, що сталося на цьому дивані. Це не допомагає моя псевдо-параноя! |
|
| |||
| |||
Розважальний Thread ![]() Я не хочу, щоб дратувати вас, маючи зараз оплачується і наказали, але у мене було одне і те ж кілька разів, і все мені довелося зробити, це натиснути на шнур живлення (зовнішній) трохи далі, або Wiggle тільки це небагато. О, як ООН-професійні якості - * CUE ірландський акцент штучка! (IT Crowd) * Відключення і знову * Back To Me звичайним гарним Оле arccent Dorrseeet, arvesta дотепністю comboine вступати! * - Гей, але вона працювала.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Мені подобається, як це потік поступово перейшов від теми ![]() |
|
| |||
| |||
| Off-дозволяється тема розмов ... Я думаю ... Ми збираємося отримати мод найближчим часом, чи не так? И спасибо за совет 4D, але це було друге, що я перевірив. Я 'FIXED' занадто багато проблем з різними комп'ютерами навколо мого будинку по ворушити якусь зв'язок або інші, або просто, як ви кажете: "вимикаючи його і знову. Це, неодмінно, один з моїх перших методи встановлення комп'ютери. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук на всю ніч | duskmon10 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 10 вересня 2008 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |