![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, тя е с малко, така че е по-добре да се върнем на темата.
| |||
| |||
| Цитат:
![]() И сте прав! тя наистина е. .. Мислиш ли, че имаш нещо наистина ужасно погрешно, прекарват цялата нощ незначителен. Дай се изключи, та да ида да спя. Следващ ден да я включите и тя работи ... Тя трябва да бъде Бог технологичен упражнява силата си, ХЕС нощни виждаш.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Този Бог Технология има някои странни навици. Моля, кажете ми, че не съм единственият човек тук усукана достатъчно място за това ... |
|
| |||
| |||
| LOL даже ви не е само един |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Разбира се ако имаше MAC тогава няма да имате никакви проблеми
| |||
| |||
| Аз се обиден, че! Знам, Mac потребителите имат хардуерни проблеми (почти) като редовно както DOS или Linux потребители! Предимството е, ако нещо се обърка с Windows или Linux машина, ние можем да суап части до нещо работи! Мога Mac потребители направи същото? Ами да те? Това всъщност е geniune въпрос. Аз не знам ... Бен - A депресиран Windows потребител, и самодоволен Kubuntu потребител. |
|
| |||
| |||
| Доста всичко за Mac (или поне на десктопа Mac ПРО) може да бъде заменена от потребителя. Macbook потребителите може да направи батерии, памет и твърд диск, но това се препоръчва те да я до магазина за нещо друго - в противен случай тя кухини гаранцията. В imacs където всичко е построен в един екран Аз вярвам са най-трудни. Но, както казах, аз вярвам в Mac Pro - особено сега те използват Intel Core 2 дуа, вместо на мощност PC процесори, всичко е много хубав потребител подменяеми - разполага и с 2 бона начална цена маркер макар! (Ето защо аз не разполагате с Mac ПРО). |
|
| |||
| |||
| Тогава аз стоя коригиран и подходящо наказа. Въпреки това, там все още не се търсят извинение за желал 1970 г. Идеята на това, което "Бъдещето" изглежда. Сериозно? Всички, които освен бели-бели пластмасови? What're опитваш да докаже / скрий? Сега аз съм просто отчаяно търсят причините Мака са лоши ... |
|
| |||
| |||
| Можете да познаете, че Mac Pro е метал не сте? (Супер десктоп един). И идва с 2 х Quad ядра като стандартни и могат да имат до 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Това е доста добър, но те все още не се играят игри |