![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, to je málo, takže jsme měli radši zpátky na téma.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() A máte pravdu! opravdu je .. Myslíš si, že máte něco opravdu strašného špatně, strávit celou noc švindlování. Vzdávat vypnout a jít spát. Další den se ho a funguje to ... Je třeba Bůh technologií projevují svou sílu, HES noční vidíte.
|
| |||
| |||
| Že Bůh má nějaké technické odd návyky. Prosím, řekněte mi, že nejsem jediná osoba zde zkrouceny dost tomto místě ... |
|
| |||
| |||
| lol ano, není vaše jediná |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samozřejmě, pokud jste měli MAC A pak nebude mít žádné problémy
| |||
| |||
| Jsem cítit, že! Vím, že mac uživatelé mají problémy s hardwarem (skoro), jak pravidelně as dos nebo linux uživatelé! Výhodou je, pokud je něco špatně s Windows nebo Linux stroj, můžeme swapový z části až něco funguje! Mac uživatelé mohou udělat totéž? Tak je možné? To je vlastně geniune otázku. Já nevím ... Ben - A depresivní uživatel Windows, a arogantní kubuntu uživatele. |
|
| |||
| |||
| Skoro všechno, na Mac (nebo alespoň na ploše pro Mac), mohou být nahrazeny uživatele. MacBook uživatelé mohou udělat baterií, paměti a pevných disků, ale je doporučeno, aby si ji do obchodu pro něco jiného - jinak dutin záruky. V imacs, kde je vše postaveno na jedné obrazovce Věřím jsou nejtěžší. Ale, jak jsem řekl: "Věřím v Mac Pro - zvláště nyní, že používání Intel Core 2 duos místo výkonu PC procesory, všechno je docela daleko uživatelsky vyměnitelná - má 2 velké počáteční cenu třeba! (To je důvod, proč nemám mac pro). |
|
| |||
| |||
| Pak jsem opravit a vhodně trestal. Přesto se zdá, že to ještě není omluvou pro hledáte jako 1970s představu o tom, co 'Future' vypadá. Vážně? Vše, co bělejší než-bílo-plastu? Co vám snaží ukázat / schovat? Teď jsem jen zoufale hledají důvody, Macy jsou horší ... |
|
| |||
| |||
| Víš, že Mac Pro je kov nejsou ty? (The super ploše jednoho). A přichází s 2 x Quad žil jako standard, a může mít až 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| To je dost dobrý, ale ještě nehrají hry |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. Září 2008 14:00 |
| Thread Nástroje | |
| |