![]() |
|
| ||||
| ||||
| Yea, έχει ένα μικρό, οπότε είχαμε καλύτερα να επιστρέψω για το θέμα. |
|
| ||||
| ||||
| Απόσπασμα:
![]() Και έχεις δίκιο! είναι πραγματικά .. Νομίζεις ότι έχετε κάτι πραγματικά τρομερό λάθος, περνούν όλη τη νύχτα τα κόλπα. Δώστε την απενεργοποιήσετε, και πάω για ύπνο. Την επόμενη μέρα το ανάβετε και δουλεύει ... Πρέπει να είναι ο Θεός της Τεχνολογίας ασκώντας την εξουσία του, HES νυχτερινό βλέπετε.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||
| ||||
| Αυτός ο Θεός της τεχνολογίας έχει κάποια περίεργα συνήθειες. Παρακαλώ πείτε μου δεν είμαι το μοναδικό άτομο εδώ συστραμμένοι επιτόπου αυτό αρκεί για να ... |
|
| ||||
| ||||
| lol Yea, σας δεν είναι το μοναδικό |
|
| ||||
| ||||
| Φυσικά, αν είχες MAC τότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ![]() ![]() Tom - Ένα αυταρέσκειά mac χρήστη. |
|
| ||||
| ||||
| I ξανασταλεί αυτό! Ξέρω mac χρήστες έχουν προβλήματα στο hardware (σχεδόν) ως τακτικά ως dos ή χρήστες Linux! Το πλεονέκτημα είναι, αν κάτι πάει στραβά με ένα μηχάνημα Linux ή Windows, μπορούμε να swap out μέρη μέχρι κάτι έργα! Μπορώ mac χρήστες κάνουν το ίδιο; Και μπορεί να είναι;! Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια ερώτηση geniune. Δεν ξέρω ... Ben - Ένα ύφεση παράθυρα χρήστη, και αυταρέσκειά kubuntu χρήστη. |
|
| ||||
| ||||
| Λίγο πολύ τα πάντα σε mac (ή τουλάχιστον της επιφάνειας εργασίας mac pro) μπορούν να αντικατασταθούν από το χρήστη. MacBook χρήστες μπορούν να κάνουν τις ηλεκτρικές στήλες, τη μνήμη και ο σκληρός δίσκος, αλλά συνιστάται ότι λαμβάνονται σε ένα κατάστημα για οτιδήποτε άλλο - αλλιώς θα κενά την εγγύηση. Η imacs όπου τα πάντα είναι χτισμένο σε μία οθόνη πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο. Αλλά, όπως είπα, πιστεύω σε mac pro - ειδικά τώρα που χρησιμοποιούν Intel Core 2 duos αντί για την εξουσία επεξεργαστές PC, όλα είναι λίγο πολύ αντικαταστάσιμες χρήστης - έχει ένα 2 χιλιάρικα τιμή εκκίνησης ετικέτα και αν! (Για το λόγο αυτό, δεν έχω mac pro). |
|
| ||||
| ||||
| Τότε στέκομαι διορθωθεί κατάλληλα και chastised. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα δεν αποτελεί δικαιολογία για την εξέταση της δεκαετίας του 1970, σαν μια ιδέα του τι «Το Μέλλον" μοιάζει. Σοβαρά; Όλα ότι λευκά από το λευκό πλαστικό; What're σας προσπαθεί να αποδείξει / απόκρυψη; Τώρα είμαι μόνο για λόγους που ψάχνουν απεγνωσμένα τα MAC είναι κατώτερα ... |
|
| ||||
| ||||
| Ξέρεις ότι το Mac Pro είναι μέταλλο δεν είναι; (Η μία super desktop). Και έρχεται με 2 x Quad χαρτοπυρήνων ως πρότυπο και μπορεί να έχει μέχρι και 32GB RAM; |
|
| ||||
| ||||
| Αυτό είναι πολύ καλή, αλλά εξακολουθούν να μην παίζουν παιχνίδια |
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |