Computer Juice  

Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:36
thingie2's Avatar
Ομάδα Δωρητών

Join Ημερομηνία: 27 Δεκεμβρίου 2007
thingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enough
Default PSU μου πήγε τσιρίζω * * χθες το βράδυ ...

Yea, έχει ένα μικρό, οπότε είχαμε καλύτερα να επιστρέψω για το θέμα.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 09:39
4D(Fordy(Ford) Ollie's Avatar
Ομάδα Δωρητών

Join Ημερομηνία: 18 Αυγούστου 2007
4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough
Send a message via MSN to 4D(Fordy(Ford) Ollie Send a message via Skype™ to 4D(Fordy(Ford) Ollie

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας pandahead View Post
Off-topic συζητήσεις επιτρέπονται ... Νομίζω ... Εμείς πάμε για να modded συντομότερο, δεν είναι έτσι;

Και ευχαριστώ για τις συμβουλές 4D, αλλά αυτό ήταν το δεύτερο πράγμα που ελέγχθηκαν. Έχω 'σταθερό' πάρα πολλά θέματα με τους διάφορους υπολογιστές γύρω από το σπίτι μου wiggling κάποια σχέση ή άλλων, ή απλώς, όπως λες, «να το κλείσετε και ξανά». Είναι, πάντα, ένα από τα πρώτα μου μεθόδων για τον καθορισμό των υπολογιστών.
Είναι επιτρέπεται .. εκτός από αυτά θα πρέπει μάλλον να είναι στο off-topic φόρουμ ..

Και έχεις δίκιο! είναι πραγματικά ..

Νομίζεις ότι έχετε κάτι πραγματικά τρομερό λάθος, περνούν όλη τη νύχτα τα κόλπα. Δώστε την απενεργοποιήσετε, και πάω για ύπνο.

Την επόμενη μέρα το ανάβετε και δουλεύει ...

Πρέπει να είναι ο Θεός της Τεχνολογίας ασκώντας την εξουσία του, HES νυχτερινό βλέπετε.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:04
pandahead's Avatar
Μέλος Ομάδα

Θέσεις: 59
pandahead is on a distinguished road

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post

Νομίζεις ότι έχετε κάτι πραγματικά τρομερό λάθος, περνούν όλη τη νύχτα τα κόλπα.

Πρέπει να είναι ο Θεός της Τεχνολογίας ασκώντας την εξουσία του, HES νυχτερινό βλέπετε.
Αυτός ο Θεός της τεχνολογίας έχει κάποια περίεργα συνήθειες. Παρακαλώ πείτε μου δεν είμαι το μοναδικό άτομο εδώ συστραμμένοι επιτόπου αυτό αρκεί για να ...
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:23
thingie2's Avatar
Ομάδα Δωρητών

thingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enoughthingie2 will become famous soon enough

lol Yea, σας δεν είναι το μοναδικό
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:28
tomthedrummer1992's Avatar
Ομάδα Δωρητών

tomthedrummer1992 is on a distinguished roadtomthedrummer1992 is on a distinguished road

Φυσικά, αν είχες MAC τότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα

Tom - Ένα αυταρέσκειά mac χρήστη.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:31
pandahead's Avatar
Μέλος Ομάδα

I ξανασταλεί αυτό! Ξέρω mac χρήστες έχουν προβλήματα στο hardware (σχεδόν) ως τακτικά ως dos ή χρήστες Linux! Το πλεονέκτημα είναι, αν κάτι πάει στραβά με ένα μηχάνημα Linux ή Windows, μπορούμε να swap out μέρη μέχρι κάτι έργα! Μπορώ mac χρήστες κάνουν το ίδιο; Και μπορεί να είναι;!

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια ερώτηση geniune. Δεν ξέρω ...

Ben - Ένα ύφεση παράθυρα χρήστη, και αυταρέσκειά kubuntu χρήστη.
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:44
Ομάδα Δωρητών

tomthedrummer1992 is on a distinguished roadtomthedrummer1992 is on a distinguished road

Λίγο πολύ τα πάντα σε mac (ή τουλάχιστον της επιφάνειας εργασίας mac pro) μπορούν να αντικατασταθούν από το χρήστη.

MacBook χρήστες μπορούν να κάνουν τις ηλεκτρικές στήλες, τη μνήμη και ο σκληρός δίσκος, αλλά συνιστάται ότι λαμβάνονται σε ένα κατάστημα για οτιδήποτε άλλο - αλλιώς θα κενά την εγγύηση.

Η imacs όπου τα πάντα είναι χτισμένο σε μία οθόνη πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο.

Αλλά, όπως είπα, πιστεύω σε mac pro - ειδικά τώρα που χρησιμοποιούν Intel Core 2 duos αντί για την εξουσία επεξεργαστές PC, όλα είναι λίγο πολύ αντικαταστάσιμες χρήστης - έχει ένα 2 χιλιάρικα τιμή εκκίνησης ετικέτα και αν! (Για το λόγο αυτό, δεν έχω mac pro).
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 10:47
pandahead's Avatar
Μέλος Ομάδα

Τότε στέκομαι διορθωθεί κατάλληλα και chastised. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα δεν αποτελεί δικαιολογία για την εξέταση της δεκαετίας του 1970, σαν μια ιδέα του τι «Το Μέλλον" μοιάζει. Σοβαρά; Όλα ότι λευκά από το λευκό πλαστικό; What're σας προσπαθεί να αποδείξει / απόκρυψη;

Τώρα είμαι μόνο για λόγους που ψάχνουν απεγνωσμένα τα MAC είναι κατώτερα ...
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 11:00
Ομάδα Δωρητών

Ξέρεις ότι το Mac Pro είναι μέταλλο δεν είναι; (Η μία super desktop). Και έρχεται με 2 x Quad χαρτοπυρήνων ως πρότυπο και μπορεί να έχει μέχρι και 32GB RAM;
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 11:42
thingie2's Avatar
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι πολύ καλή, αλλά εξακολουθούν να μην παίζουν παιχνίδια
Closed Thread

Εργαλεία Θέματος

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί να υστέρων νέα νήματα
Εσύ δεν μπορεί να μετά απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να μετά συνημμένα
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τις θέσεις

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
Κώδικα HTML είναι Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Εκτός χρήσης

Όλες οι ώρες είναι GMT -7. Η ώρα τώρα είναι 14:39.