![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, to je malo, tako da smo imali bolje vratiti se na temu.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
![]() A ti si pravo! ona je zaista .. Vi mislite da imate nešto stvarno grozno, krivo, provesti noć trivijalan. Odustati isključiti, i ići na spavanje. Slijedeći dan kad se to i radi ... To mora biti Bog Tehnologija vrsse njegovu moć, hes noćni vas vidim.
|
|
|||
|
|||
|
Taj Bog tehnologija ima neke neparan navike. Molim Vas, recite mi nisam jedina osoba upletenom ovdje dovoljno da ovaj spot ...
|
|
|
|||
|
|||
|
lol Da, vaš ne samo jedan
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Naravno, ukoliko je MAC onda ne bi imao nikakvih problema
|
|||
|
|||
|
Vrijeđati da sam! Znam MAC korisnici imaju hardverski problemi (gotovo) jednako tako redovito kao DOS ili Linux korisnicima! Prednost se, ako nešto pođe krivo s Windows ili Linux stroj, možemo swap out dijelova dok nešto radi! Mac korisnici mogu učiniti isto? Pa mogu ti?
To je zapravo geniune pitanje. Ne znam ... Ben - A smrknut prozori korisnik i samozadovoljan KUbuntu korisnika. |
|
|
|||
|
|||
|
Ljepušan velik dio sve što je na Macu (ili barem na desktop mac pro) može biti zamijenjen od strane korisnika.
Macbook korisnici mogu baterije, memorije i hard diskova, ali je preporučljivo da se to do dućana za nešto drugo - u suprotnom ga voids jamstvo. The imacs gdje sve je građeno na jednom ekranu Vjerujem su najteže. Ali, kao što sam rekla, ja vjerujem u Mac Pro - pogotovo sada koriste Intel Core 2 duos umjesto moć PC procesora, sve što je ljepušan velik dio korisnika zamjenljiv - ima 2 velika početnu cijenu oznaku ipak! (To je razlog zašto ja nemam mac pro). |
|
|
|||
|
|||
|
Tada sam stand corrected šibao i prikladno. Međutim, još uvijek ne postoji izgovor za obličje poput 1970s ideju što Budućnost "izgleda. Ozbiljno? -Sve što bjelji od bijele plastike? What're vam pokušava pokazati / sakriti?
Sada sam samo očajnički traže razloge Macove su gori od ... |
|
|
|||
|
|||
|
Ti znaš da je Mac Pro je metal zar ne? (The Super desktopu jedan). I dolazi s 2 x Quad jezgre kao standard i može imati do 32GB RAM-a?
|
|
|
|||
|
|||
|
To je prilično dobro, ali oni još ne igramo
|