![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez már egy kicsit, így még jobb, ha újra a témát.
| |||
| |||
| Idézet:
![]() És igazad van! Tényleg .. Azt hiszem, van valami tényleg borzasztó rossz, egész éjjel töltik haszontalan. Adja fel kikapcsolni, és menj aludni. Következő nap kapcsolja be, és ez szerkezet ... Meg kell az Isten Technológiai gyakorolt hatalmát, HES éjszakai látja.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hogy Isten Technológiai fura szokásai vannak. Kérem, mondja meg, nem én vagyok az egyetlen ember itt twisted elég hely ez ... |
|
| |||
| |||
| lol igen, akkor nem csak az |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Természetesen ha lenne egy MAC akkor nem lett volna probléma
| |||
| |||
| Én visszautasítom ezt! Tudom, Mac felhasználók hardveres problémák (majdnem) a rendszeresen, mint dos vagy Linux felhasználók számára! Az előny az, ha valami hiba a Windows vagy a Linux gép, akkor csere a részeket, amíg valami működik! Lehet Mac felhasználók nem ugyanaz? Jól tudják? Ez valójában egy geniune kérdés. Nem tudom ... Ben - A depressziós Windows-felhasználó, és önelégült kubuntu felhasználó. |
|
| |||
| |||
| Elég sok mindent Mac (vagy legalábbis az asztali Mac pro) helyettesíteni lehet a felhasználónak. MacBook felhasználók tehetünk elemek, a memória és a merevlemezek, de azt ajánlotta, hogy ha megteszik, hogy a bolt másra - egyébként üres a garanciát. A imacs hol van beépítve a képernyőn Azt hiszem, a legnehezebb. De mint mondtam, hiszek a MAC PRO - különösen most, az általuk használt Intel Core 2 kettő helyett a hatalom PC processzorok, mindent nagyon sok felhasználó cserélhető - rendelkezik egy 2 Grand kikiáltási ár cédula bár! (Ez miért nincs mac pro). |
|
| |||
| |||
| Akkor én tévedtem, és megfelelően fenyítették. Mindazonáltal, még mindig nem keres mentséget, mint a 1970-es elképzelést, ami a jövőbeli külleme. Komolyan? Minden, ami fehér-, mint a fehér műanyag? Mit akarsz bizonyítani / elrejtése? Most éppen kétségbeesetten keresett okokból MACs vannak rosszabb ... |
|
| |||
| |||
| Azt tudom, hogy a Mac Pro metal nem? (A szuper asztali egyik). És jön 2 x Quad papírhüvelyek standard és legfeljebb 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Ez nagyon jó, de még mindig nem játszhat |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop az All Night | duskmon10 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 10. Szeptember 2008 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |