![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, יש לו קצת, אז היה לנו יותר טוב לחזור על הנושא.
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ואתה צודק! זה באמת .. אתה חושב יש לך משהו באמת נורא לא בסדר, מבלה כל לילה זעיר. לוותר על לכבות, וללכת לישון. למחרת לך להפוך אותה וזה עובד ... זה חייב להיות אלוהים של טכנולוגיה exerting שביכולתו, hes לילי לראות אותך.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| כי אלוהים הטכנולוגי יש כמה מוזר הרגלי. תגיד לי בבקשה, אני לא האדם היחיד כאן מסובך מספיק כדי כתם זה ... |
|
| |||
| |||
| LOL כן, את לא היחידה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמובן אם הייתה לך MAC אז לא היו בעיות
| |||
| |||
| להתמרמר כי אני! אני מכיר משתמשי מקינטוש יש בעיות חומרה (כמעט) כמו בקביעות כמו DOS או משתמשי לינוקס! היתרון הוא, אם משהו הולך לא בסדר עם Windows או Linux המכונה, נוכל להחליף את חלקי עד משהו עובד! משתמשי מקינטוש יכולים לעשות את אותו הדבר? ובכן, הם יכולים! זה בעצם השאלה geniune. אני לא יודע ... בן - א בדיכאון משתמש חלונות, ו KUbuntu משתמש שבע רצון מעצמו. |
|
| |||
| |||
| די הרבה הכל על Mac (או לפחות את שולחן העבודה של Mac מקצועית) ניתנים להחלפה על ידי המשתמש. המשתמשים יכולים לעשות Macbook סוללות, זיכרון ו כוננים קשיחים, אך מומלץ כי הם לוקחים את זה חנות של כל דבר אחר - זה אחרת voids את האחריות. את imacs שבו הכל מוכללת במסך אחד אני מאמין הם הקשים ביותר. אבל, כמו שאמרתי, אני מאמין על Mac Pro - במיוחד עכשיו הם משתמשים Intel Core 2 duos במקום העוצמה מעבדי מחשב, כל דבר די הרבה המשתמש להחלפה - האם יש 2 Grand החל למרות תג מחיר! (זו הסיבה מדוע אין לי מק פרו). |
|
| |||
| |||
| אז אני עומד מתוקן ו chastised כהוגן. עם זאת, יש עדיין לא תירוץ עבור להסתכל כמו 1970s מושג מה 'העתיד' נראה. ברצינות? כל זה whiter יותר מפלסטיק לבן? What're אתה מנסה להוכיח / הסתר? עכשיו אני רק מחפש סיבות נואשות macs הם נחותים ... |
|
| |||
| |||
| אתה יודע לעשות את זה Mac Pro הוא מתכת אתה לא? (הסופר Desktop אחד). בנוסף, מסופק עם 2 Quad x ליבות כפי רגילה והוא יכול להכיל עד 32GB של זיכרון RAM? |
|
| |||
| |||
| זה די טוב, אבל הם עדיין לא לשחק משחקים |