![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, ji turi mažai, todėl būtų geriau grįžti į temą.
| |||
| |||
| Citata:
![]() And you're right! tikrai yra .. Jūs manote, kad kažką tikrai siaubingai neteisingas, praleisti visą naktį nusukimas. Give up išjungti, ir eiti miegoti. Kitą dieną galite įjungti ir jis veikia ... Ji turi būti technologijos Dievui daryti savo galią, HES naktinės matote. |
|
| |||
| |||
| Kad Dievas Technologijos kai nelyginis įpročius. Pasakykite man, aš ne vienintelis asmuo, čia susukti užtenka šioje vietoje ... |
|
| |||
| |||
| lol Taip, tavo ne tik viena |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinoma, jeigu galėtumėte MAC tada jūs neturite jokių problemų
| |||
| |||
| Piktintis, kad aš! Žinau, Mac vartotojai aparatūros problemų (beveik), kaip reguliariai, kaip DOS ar Linux vartotojai! Nauda yra, jei kas nors negerai su Windows arba Linux mašina, mes galime apsikeitimo iš jų kol kas veikia! Mac vartotojai gali daryti tą patį? Na gali jie?! Tai tikrai geniune klausimą. Nežinau ... Ben - depresija Windows, ir pasipūtęs kubuntu vartotojas. |
|
| |||
| |||
| Beveik viskas apie mac (ar bent Desktop Mac Pro) gali būti pakeistas vartotojas. MacBook vartotojai gali daryti baterijas, atminties ir diskų, tačiau rekomenduojama, kad jos galėtų imtis jį kam nors kitam parduotuvė - kitaip ji ertmes garantija. IMacs, kur viskas pastatyta į vieną ekraną manau, yra sunkiausia. Bet, kaip sakiau, tikiu Mac Pro - ypač dabar jie naudoja "Intel Core 2 duos vietoj Power PC procesorius, viskas yra gana daug vartotojo keičiamais - Ar turi 2 Grand pradinė kaina žymelę nors! (Tai kodėl aš neturiu Mac Pro). |
|
| |||
| |||
| Tada aš stendas pataisyta ir tinkamai bausti. Tačiau vis dar nėra dingstis atrodyti kaip 1970 įsivaizduoja "Ateities" išvaizda. Rimtai? Visa tai balta nei balto plastiko? What're bandote įrodyti / slėpti? Dabar aš tiesiog desperatiškai ieško priežasčių, kad Mac yra prastesnės ... |
|
| |||
| |||
| Jūs žinote, kad Mac Pro metalas ar ne? (Super Desktop vieną). Ir ateina su 2 x Quad gurgučių kaip standartą ir gali būti iki 32 GB RAM? |
|
| |||
| |||
| That's pretty good, bet jos vis dar nėra žaisti |