![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, to je málo, takže sme mali radši zpátky na tému.
| |||
| |||
| Citácia:
![]() A máte pravdu! naozaj je .. Myslíš si, že máte niečo naozaj strašného zle, stráviť celú noc švindlování. Vzdávať vypnúť a ísť spať. Nasledujúci deň sa ho a funguje to ... Je potrebné Boh technológií prejavujú svoju silu, HES nočné vidíte.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Že Boh má nejaké technické odd návyky. Prosím, povedzte mi, že nejsem jediná osoba tu netočili dost tomto mieste ... |
|
| |||
| |||
| lol áno, nie je vaša jediná |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samozrejme, ak ste mali MAC A potom nebude mať žiadne problémy
| |||
| |||
| Som cítiť, že! Viem, že mac užívatelia majú problémy s hardvérom (skoro), ako pravidelne as dos alebo linux užívatelia! Výhodou je, ak je niečo zle s Windows alebo Linux stroj, môžeme swapový z časti až niečo funguje! Mac užívatelia môžu urobiť to isté? Tak je možné? To je vlastne geniune otázku. Já nevím ... Ben - A depresívne užívateľ Windows, a arogantné kubuntu užívateľa. |
|
| |||
| |||
| Skoro všetko, na Mac (alebo aspoň na ploche pre Mac), môžu byť nahradené užívateľa. MacBook užívatelia môžu urobiť batérií, pamäte a pevných diskov, ale sa odporúča, aby si ju do obchodu pre niečo iné - inak dutín záruky. V imacs, kde je všetko postavené na jednej obrazovke Verím sú najťažšie. Ale, ako som povedal: "Verím v Mac Pro - najmä teraz, že používanie Intel Core 2 duos miesto výkonu PC procesory, všetko je docela ďaleko užívateľsky vymeniteľná - má 2 veľké počiatočné cenu potrebné! (To je dôvod, prečo nemám mac pro). |
|
| |||
| |||
| Potom som opraviť a vhodne trestal. Napriek tomu sa zdá, že to ešte nie je ospravedlnením pre hľadáte ako 1970s predstavu o tom, čo 'Future' vyzerá. Vážně? Všetko, čo belšia ako-bielo-plastu? Čo vám snaží ukázať / schovať? Teraz som len zúfalo hľadajú dôvody, Macy sú horšie ... |
|
| |||
| |||
| Vieš, že Mac Pro je kov nie ty? (The super ploche jedného). A prichádza s 2 x Quad žil ako štandard, a môže mať až 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| To je dosť dobrý, ale ešte nehrajú hry |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. September 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |