![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, то је мало, тако да смо имали боље вратити се на тему.
| |||
| |||
| Куоте:
![]() А ти си право! она је заиста .. Ви мислите да имате нешто стварно грозно, криво, провести ноћ тривијалан. Одустати искључити, и ићи на спавање. Следећи дан кад се то и ради ... То мора бити Бог Технологија врссе његову моћ, хес ноћни вас видим.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Тај Бог технологија има неке непаран навике. Молим Вас, реците ми нисам једина особа уплетено овде довољно да овај спот ... |
|
| |||
| |||
| лол Да, ваш не само један |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наравно, уколико је МАЦ онда не би имао никаквих проблема
| |||
| |||
| Вређати да сам! Знам МАЦ корисници имају хардверски проблеми (готово) једнако тако редовно као ДОС или Линукс корисницима! Предност се, ако нешто пође криво са Уиндоус или Линукс машина, можемо суап оут делова док нешто ради! Мац корисници могу да учини исто? Па могу да ти? То је заправо гениуне питање. Не знам ... Бен - А смркнут прозори корисник и самозадовољан КУбунту корисника. |
|
| |||
| |||
| Згодан велик део све што је на мацу (или барем на десктоп мац про) може бити замењен од стране корисника. Мацбоок корисници могу батерије, меморије и хард дискова, али је препоручљиво да се то до дистрибутера за нешто друго - у супротном га воидс гаранција. Тхе имацс где све је грађен на једном екрану Вјерујем су најтеже. Али, као што сам рекла, ја верујем у Мац Про - поготово сада користе Интел Цоре 2 Дуос уместо моћ ПЦ процесора, све што је згодан велик део корисника замјенљив - има 2 велика почетну цену ознаку ипак! (То је разлог зашто ја немам мац про). |
|
| |||
| |||
| Тада сам станд цоррецтед шибао и прикладно. Међутим, још увек не постоји изговор за хандсоме сличан 1970с идеју шта Будућност "изгледа. Озбиљно? -Све што бјељи од беле пластике? Ухат'ре вам покушава показати / сакрити? Сада сам само очајнички траже разлоге Мацове су гори од ... |
|
| |||
| |||
| Ти знаш да је Мац Про је метал зар не? (Тхе Супер десктопу један). И долази са 2 кс Куад језгра као стандард и може имати до 32ГБ РАМ-а? |
|
| |||
| |||
| То је прилично добро, али они још не играмо |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп на сву ноћ | дускмон10 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 14 | 10. сеп 2008 14:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |