![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bu biraz daha iyi geri Konuyu almak zorunda kaldı.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() And you're right! gerçekten .. olduğunu Sen bir şey gerçekten korkunç bir yanlış var, bütün gece küçük harcama düşünüyorum. Ver yukarı kapatmak ve uyu. Ertesi gün onu açmak ve çalışıyor ... The God of Technology onun güç uygulamakla, görüşürüz gece HES olmalıdır.
|
| |||
| |||
| Bu Tanrı Teknoloji bazı tuhaf alışkanlıkları vardır. Lütfen ben tek kişi burada yeterince bu nokta bükülmüş değilim söyle ... |
|
| |||
| |||
| lol evet, sizin değil, sadece bir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elbette Eğer, herhangi bir sorun olursa MAC HAD
| |||
| |||
| Ben tekrar bu! Ben Mac kullanıcıları donanım sorunları DOS veya Linux kullanıcıları (hemen hemen) gibi düzenli olarak var! Avantajı olarak, eğer bir sorun bir Windows veya Linux makine ile giderse, bir şey çalışır kadar parçalar dışarı takas olabilir! Mac kullanıcıları da aynı şeyi yapabilir miyim? Iyi olabilir mi?! Bu aslında bir geniune soru. Bilmiyorum ... Ben - Bir Depresyonda pencereler kullanıcı ve şık Kubuntu kullanıcı. |
|
| |||
| |||
| Mac üzerinde hemen hemen her şey (ya da kullanıcı tarafından değiştirilebilir masaüstü yağmurluk yanlısı) en azından. Macbook kullanıcılar ancak pil, bellek ve sabit diskler yapabilirsiniz bu da başka bir şey için bir alışveriş için almak önerilir - yoksa garanti boşlukları. Bu imacs burada her şey bir ekran haline Ben olduğunuz en zor inanıyorum kuruludur. Dediğim gibi ama, ben inanıyorum MAC Pro - özellikle artık güç PC işlemcileri yerine 2 duos, herşey rağmen 2 bin başlayan fiyat etiketi var oldukça fazla kullanıcı değiştirilebilir olduğunu - Intel Core kullanın! (Bu neden yok bir yağmurluk yanlısı). |
|
| |||
| |||
| Sonra ben ve düzeltilmiş standı uygun chastised. Ancak, yine de özür nasıl 'Future' görünüyor bir fikir gibi görünür 1970 için. Ciddi misin? Tüm bu beyaz-daha beyaz plastik? What're size kanıtlamaya çalışıyor / gizlemek? Şimdi sadece umutsuz nedenlerle Macs ararken yaşıyorum aşağı vardır ... |
|
| |||
| |||
| Biliyor musun Mac Pro metaldir don't you? (Bu süper masaüstü bir). Ve 2 x Dört çekirdekli ile gelir ve standart 32GB RAM olabilir? |
|
| |||
| |||
| Bu oldukça iyi, ancak yine de oyun oynamak yok |
![]() |
|
| Bookmarks |