![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це мало, так що нам краще повернутися на тему.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() І ви маєте рацію! це дійсно .. Ви думаєте, у вас є щось дійсно страшно неправильним, проводять всю ніч пустячний. Кинь виключити і піти спати. Наступного дня ви увімкніть його і він працює ... Він повинен бути Богом технології роблять свою владу, HES нічний ви бачите.
|
| |||
| |||
| Що Бог Технологія дивні звички. Будь ласка, скажіть мені, що я не єдиний, хто тут Twisted достатньо, щоб це помітити ... |
|
| |||
| |||
| LOL Так, ваша не єдина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно, якщо у вас є MAC, то вам не буде мати ніяких проблем
| |||
| |||
| Обурюватися, що я! Я знаю, Mac користувачі не апаратних проблем (майже), а регулярно, як DOS або Linux користувачів! Перевага істоти, якщо щось іде неправильно з Windows або Linux машину, ми можемо замініть частинах поки що-то працює! Може Mac користувачі так само? Ну чи можна?! Це дійсно geniune питання. Я не знаю ... Бен - депресія користувачів Windows, і самовдоволені користувачів Kubuntu. |
|
| |||
| |||
| Майже всі на Mac (або принаймні на робочому столі Mac Pro) можуть бути замінені користувачем. Macbook користувачі можуть робити батареї, пам'яті і жорсткого диска, але рекомендується, щоб вони беруть її в магазині що-небудь ще - інакше порожнеч гарантії. IMACS, де все побудовано на одному екрані, я вважаю, найважче. Але, як я вже сказав, я вірю в Mac Pro - особливо тепер вони використовують процесор Intel Core 2 Duo замість процесора Power PC, все дуже багато заміни користувачем - має 2 Grand відправною ціною, хоча! (Ось чому я не маю Mac Pro). |
|
| |||
| |||
| Тоді я стою виправити і відповідним чином покараний. Однак, існує ще не може служити виправданням для схожих 1970-х роках Ідея про те, що виглядає майбутнє "подобається. Серйозно? Все, що білим, ніж білий пластик? Що ви намагаєтеся довести / приховати? Тепер я просто гарячково шукає причини Маков гірше ... |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте, що Mac Pro є метал чи не так? (Super одного робочого). І поставляється з 2-х чотирьохядерних ядер, як стандартний і може мати до 32 ГБ ОЗУ? |
|
| |||
| |||
| Це дуже добре, але вони все ще не грають в ігри |