![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hehe παιχνίδια σε mac, τι είναι μια νέα έννοια hilariously |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και πράγματι αφήνει αντιμετωπίσουμε, αν θέλετε 2 τετράκλινα πυρήνες για έναν υπολογιστή που δεν παίζουν παιχνίδια, μπορείτε να πάρετε ένα για λιγότερο από 2 χιλιάρικα
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το βράδυ, φυσικά, είναι νύχτα και όλα ..
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτό, φίλε μου, είναι ένας υπολογιστής μου θα σας επιτρέπουν να αγοράσετε μου για τα Χριστούγεννα
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα, όμως, να είναι νύχτα τώρα, κάθε mac ιδιοκτήτες θα είναι ήδη στην κόλαση ... Ergo το πώς μπορεί να είναι ακόμη Tom απόσπαση; Κρατήστε το τηλέφωνο. Πότε έκανε την τελευταία φορά που κάνω μετά; Κάποιος έλεγχος, γρήγορα! |
|
| |||
| |||
| Θέλεις αυτών προδιαγραφών, αλλά και σε έναν υπολογιστή |
|
| |||
| |||
| Μπορεί οποιαδήποτε παράθυρα OS αντιμετωπίσει με 32GB μνήμη RAM; |
|
| |||
| |||
| Ναι, για το ότι θα εγκατασταθούν, θα μπορεί να βασιστεί για τα γενέθλιά μου .. Είχα προειδοποιήσει ότι έχετε όπως .. λιγότερο από 20 ημέρες ..!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, εγώ θα βασιστεί για εσάς, που έχετε να πάρετε τα τμήματα αν |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, θα το κάνω για τα μέρη σας, θα πρέπει να πληρώσει για αυτήν και αν