![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hehe igre na Macu, kakva hilariously roman koncept |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A zapravo omogućava lice, ako želite 2 quad jezgre za računalo na kojem ne igra igrice, možete dobiti jednu za manje od 2 velika
| |||
| |||
| Quote:
Noću, naravno, kao i svi noćni ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da, moj prijatelju, je li računalo će omogućuju vam da kupite mi za Božić
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Da, iako, to se sada noći, sve mac vlasnici će već biti u paklu ... Ergo kako mogu još uvijek biti posting Tom? Držite telefon. Kada je on zadnji post napraviti? Netko čeka, brzo! |
|
| |||
| |||
| Želiš one naočale, ali na PC |
|
| |||
| |||
| Može bilo koji Windows OS nositi sa 32Gb RAM-a? |
|
| |||
| |||
| Da, ja ću za to podmiriti, možete ga gradimo za moj rođendan .. Ja bih vas upozoriti da ste mi .. manje od 20 dana ..?
|
| |||
| |||
| U redu, ja ću ga gradimo za vas, morate dobiti dijelovi iako |
|
| |||
| |||
| U redu, ja ću nabaviti dijelove za vas, morate platiti za to ipak
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop na svu noć | duskmon10 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 14 | 10. Ruj 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |