![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hehe játékok egy Mac, mi az a hilariously újszerű koncepció |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És valóban lehetővé teszi, szembe vele, ha 2 Quad papírhüvely egy számítógépet, hogy nem játszhat, akkor kap egy kevesebb, mint 2 nagy
| |||
| |||
| Idézet:
Az éjszaka folyamán, mivel az éjszakai és minden ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ez, barátom, egy számítógép-én akarat lehetővé teszi, hogy vásárol nekem karácsonyra
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hiszen, bár ez ma este is, a Mac-tulajdonosok már a pokol ... Ergo, hogyan lehet Tom még hozzászólás? Tartsa a telefont. Mikor utoljára, hogy egy hozzászólást? Valaki ellenőrizze, gyorsan! |
|
| |||
| |||
| Akarsz e specs, de egy PC |
|
| |||
| |||
| Lehet bármilyen Windows operációs megbirkózni 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Igen, én ülepedni, hogy lehet építeni a születésnapomon .. Én figyelmezteti Önt, hogy Ön, mint .. kevesebb, mint 20 nap ..!
|
| |||
| |||
| OK, I'll build it for you, van, hogy bár a részek |
|
| |||
| |||
| OK, I'll get a részek neked, meg kell fizetni, hogy bár
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop az All Night | duskmon10 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 10. Szeptember 2008 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |