![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hehe žaidimai Mac, ką hilariously naują koncepciją |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir iš tikrųjų leidžia akis, jei norite, 2 Quad branduolių kompiuterio, kad ne žaisti žaidimus, galite gauti vieną mažiau nei 2 Grand
| |||
| |||
| Citata:
Naktį, žinoma, yra naktinės ir visiems ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai, mano draugas, tai kompiuteris man valia leidžia man pirkti Kalėdų
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Žinoma, nors ji yra dabar naktis, bet Mac savininkai jau bus į pragarą ... Ergo Kaip Tom dar galima rašyti? Laikykite telefon ±. Kada jis paskutinį kartą atlikti pareigas? Kažkas patikrinti, greitai! |
|
| |||
| |||
| Tu nori tas specifikacijas, tačiau kompiuterio |
|
| |||
| |||
| Ar galima Windows OS susidoroti su 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Yeah, I'll nusistovėti, kad galite statyti už mano gimtadienis .. Norėčiau įspėti, kad jūs kaip .. mažiau nei 20 dienų ..!
|
| |||
| |||
| Gerai, aš statyti už jus, jūs turite gauti dalių nors |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš nupirksiu tau dalys, turite mokėti už jį, nors
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nešiojamas All Night | duskmon10 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 14 | 10 rugsėjis 2008 14:00 |
| Temos įrankiai | |
| |