![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hehe jocuri pe un Mac, ce este un nou concept hilariously |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şi de fapt, haideţi să recunoaştem, dacă doriţi 2 Quad miezuri pentru un computer care nu juca jocuri, puteţi să obţineţi unul de la mai puţin de 2 grand
| |||
| |||
| Citat:
La noapte, desigur, fiind nocturne şi toate ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Asta, prietene, este un computer I vrea vă permit să-mi cumpere de Craciun
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Sunt convins că, deşi, aceasta fiind de noapte acum, orice mac proprietarii vor fi deja in iad ... Ergo cum pot fi încă postaţi Tom? Ţineţi telefonul. Când a face o ultima postare? Cineva a verifica, repede! |
|
| |||
| |||
| Vrei cele specs, dar într-un PC |
|
| |||
| |||
| Orice sistem de operare Windows poate face faţă cu 32Gb de RAM? |
|
| |||
| |||
| Da, voi rezolva pentru că, vă puteţi construi-o de ziua mea .. Aş te avertizez pe care le-aţi dori .. mai puţin de 20 de zile ..!
|
| |||
| |||
| OK, voi construi o pentru tine, trebuie să obţineţi părţi, deşi |
|
| |||
| |||
| OK, o voi lua de piese pentru tine, tu trebuie să plătească pentru el, deşi
![]() |
|
| Marcaje |