![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hehe hry na mac, to je vesele novej koncepcie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A skutočne umožnia čeliť, ak chcete 2 Quad jadrá pre počítač, ktorý nebude hrať hry, môžete dostať za menej ako 2 grand
| |||
| |||
| Citácia:
V noci samozrejme sú nočné a všetky ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
To, že môj priateľ, je počítač I bude Vám umožní kúpiť mi k Vianociam
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Iste, ale to je teraz v noci, každý mac majitelia už bude v pekle ... Ergo, ako môže byť ešte Tom vysielania? Držte telefón. Keď sa mu urobiť posledný príspevok? Niekto skontrolovať, rýchlo! |
|
| |||
| |||
| Chceš tie parametre, ale v PC |
|
| |||
| |||
| OS Windows nemôže vyrovnať s 32GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Jo, uvidíme sa usadiť sa, že si môžete stavať to na moje narodeniny .. Já bych vás varovať, že máte rád .. menej ako 20 dní ..!
|
| |||
| |||
| OK, uvidíme stavať to pre vás, musíte sa dostať na diely aj keď |
|
| |||
| |||
| OK, uvidíme získať diely pre vás, musíte zaplatiť za to aj keď
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop na All Night | duskmon10 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 10. September 2008 14:00 |
| Thread Tools | |
| |