![]() |
|
| |||
| |||
| Üzerinde Hehe oyunlar bir yağmurluk, ne bir hilariously yeni konsept |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer oyun oynamak olmayan bir bilgisayar için 2 dört çekirdekli istiyorum Ve gerçekten bu yüz, daha az 2 bin bir alabilirsiniz sağlar
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Tabii ki gece ve her gece olmak ..
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu, arkadaşım, bir bilgisayar I olacak Sizin için beni satın almak için izin yılbaşı
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Şüphesiz ki, bu gece olmak artık herhangi bir yağmurluk sahipleri zaten cehennem olacak ... Ergo nasıl Tom hala ilanıyla olabilir? Telefon tutun. Ne zaman bir yazı yapmak son mi? Biri kontrol, çabuk! |
|
| |||
| |||
| Sen, bu özellikleri istiyorum ama bir PC |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir Windows işletim sistemi 32Gb RAM baş miyim? |
|
| |||
| |||
| Evet, O razı olacak, sen benim doğum günü .. için inşa edebilirsiniz Seni .. gibi olması sizi uyarır ediyorum az 20 gün ..!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tamam, sizin için, bu parçalar da almak zorunda da inşa edeceğiz |
|
| |||
| |||
| Tamam, ben, bunun için de ödemek zorunda sizin için elde edersiniz