![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хе-хе ігор на Mac, що веселий роман концепція |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І дійсно, дозволяють дивитися на його, якщо ви хочете 2 Quad сердечники для комп'ютерів, які не грають в ігри, ви можете отримати одне менше 2 Grand
| |||
| |||
| Цитата:
Вночі, звичайно, як нічна і все ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це, друже мій, Я комп'ютер воля Вам купити мені на Різдво
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Звичайно, хоча, при цьому вночі Тепер будь-який Mac власники вже буде в пеклі ... Ergo Як Тома і раніше проводки? Тримайте телефон. Коли він в останній раз зробити повідомлення? Хтось перевірити, швидко! |
|
| |||
| |||
| Ви хочете, щоб ці специфікації, але в ПК |
|
| |||
| |||
| Чи може будь-якої ОС Windows впоратися з 32 ГБ оперативної пам'яті? |
|
| |||
| |||
| Так, я буду зупинятися на тому, що ви можете побудувати його на мій день народження .. Я попереджаю вас, що ви хотіли .. менш ніж за 20 днів ..!
|
| |||
| |||
| ОК, я буду будувати його для вас, ви повинні отримати хоча частин |
|
| |||
| |||
| Добре, що я отримаю частин, вам доведеться заплатити за це, хоча
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук на всю ніч | duskmon10 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 10 вересня 2008 14:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |