![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей аз се опитах използвайки PSU калкулатори онлайн, за да сте сигурни в която съм закупен е correect власт за мен БТ Im безполезна и DONT знам за какво всички опции са?
моля някой да го направи за мен? ![]() 1 процесор Intel Core 2 четворни най 2.4ghz, че аз ще OC да 3.2ghz 4 пръчки на DDR3 овен ASUS radion ATI HD 3870 XT графична карта 1 SEAGATE barracuda 750 Концертен HDD с 32 МЕГ кеш 2 ASUS DVD писатели двойна слой и светлина книжникът I DONT имате представа какво PCI картите са толкова просто използвайте Какъв avarage висока края бр би 6 USB устройства и 1 FireWire 1 катод 5 доведе феновете 80 мм Мисля и ASUS p5e3 премия дънната платка с N безжичните благодаря аз се опитах да направя калкулатора до най-добрите ми knowlage но didn't знаят повечето от опциите??? много appretiated Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместена случаите & Power Доставките форум.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро построена машина с високи крайни части в него, както и аз закупили 750 вата корсар захранване, но аз арго бъда сигурен колко сок процесора ще предприеме. Ако бях, че ще закупи киловата един часа, въпреки че това може да бъде overkill, както и |
|
| |||
| |||
| Бях планира, че преди да съм този, закупени през последния месец, но много потребители тук, каза, че категорично ще бъде над горната и 720 ще се adiquet |
|
| |||
| |||
| Добре сложих във всички части Знам, че съм се и след това пуснати 2 PCI карти и получи 700 на 90% натоварване и 780 на 100% е това, нали? |
|
| |||
| |||
| Да звучи около право. Тя използва много сок. Има причина, заради която ще отида високи в PSU е така, защото той казва, около 720 вата, ако U получи 750 вата захранване, че е neally даде всичко, че има. Това не е добра практика, към бедните захранване и евентуално той ще умре за съжаление. Ето защо не трябва план напред futute ъпгрейди като RAM модули, различни твърди дискове повече Фенове др |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ, Не знам на 1 Thing About един компютър .. | Siman6969 | Случаи & Power Доставки | 8 | Вчера 14:34 |
| Dont знае какво искам да правя - Нуждаете заетостта Посока | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 4 | 25 Feb 2009 12:14 |
| Dont опитаме това у дома | redden137 | Случаи & Power Доставки | 16 | 2-ро Oct 2008 08:41 |
| Имам нужда от помощ и Не знам къде да отида? | Sasquatch | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 04:36 |
| Имате нужда от помощ, но DONT kno Уот с | bighugga | Мултимедия & Codecs | 4 | 26 Авг 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |