![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i pokusil pomocí PSU kalkulátorů online, abyste se ujistili, na jedné i zakoupených, je pro mě moc correect bt im ničemu a dont vědět, jaké všechny možnosti jsou?
by mohl někdo udělat pro mě? ![]() 1 procesor Intel Core 2 Quad na 2.4GHz, že i bude oc na 3.2ghz 4 tyčinky s DDR3 RAM asus ati radion HD 3870 XT grafickou kartu 1 Seagate Barracuda 750 harpuna hdd s 32 meg cache 2 asus dvd spisovatelé dvouvrstvý a lehkých písař i dont mít ponětí, co je PCI karty takže stačí použít jaký průměrná high-end PC by musely 6 USB a FireWire 1 1 katodou 5 vedlo 80mm ventilátory i think a základní deska ASUS p5e3 prémie s n bezdrátové Snažil jsem se díky tomu do kalkulačky pro nejlepsiho knowlage didnt vím, ale většina z možností? mnohem appretiated Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuta do Případy & Power Dodávky fóru.
| |||
| |||
| solmizační slabika! |
|
| |||
| |||
| i nedávno postavené stroje s high-end části v něm stejně ai zakoupili 750 watt Corsair napájení, ale i cant být jisti, kolik šťávy procesoru vezme. Pokud jsem vás já bych koupit jeden kilowatt, ačkoli to může být i přemíra |
|
| |||
| |||
| Byl jsem uvažuje, že před i zakoupili tento poslední měsíc, ale mnozí členové zde řekl, že by určitě být v horní a 720 by adiquet |
|
| |||
| |||
| ok i do všech částí Vím, že jsem dostat a pak dát 2 PCI karty a získejte 700 při 90% zatížení a 780 na 100% je to v pořádku? |
|
| |||
| |||
| Jasně, že to zní asi pravdu. Využívá hodně šťávy. Existuje důvod, proč jsem šla výš v PSU, protože se říká, asi 720 wattů, pokud u dostat 750 watt napájení je neally což je všechno, co má. To není dobré praxe na vaše špatné napájení a nakonec to bude bohužel umírá. To je důvod, proč byste měli plánování pro futute upgrady jako RAM moduly jiných pevných disků Ventilátory více atd. |