![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ja pokušao koristeći PSU Kalkulatori online kako bi bili sigurni da sam kupio jedan je za mene vlast correect BT im beskorisno i dont znati sve ono što su opcije?
ugoditi netko mogao učiniti za mene? ![]() 1 procesor Intel Core 2 Quad na 2.4ghz da ću oc na 3.2ghz 4 štapovi za ddr3 ram radion ASUS ATI HD 3870 XT grafičkom karticom 1 SEAGATE BARRACUDA 750 harpun hdd sa 32 cache meg ASUS 2 dvd dual layer pisci i svjetla pismoznanac ja dont imati nit misli šta PCI kartice se koristiti samo tako što je avarage visoki kraj pc bi 6 USB uređaji i 1 FireWire 1 Katoda 5 dovelo fanove 80mm mislim i ASUS matične ploče s p5e3 premium n bežične hvala ja pokušao to učiniti kalkulatora na najboljem knowlage ali nije zna najviše od opcija? mnogo appretiated My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Cases & Power Supplies forum.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno sagradio stroj s visokim kraju dijelova u njoj kao i ja kupio jedan 750 Watt gusar napajanje ali ja ne mogu biti sigurni koliko je sok od vašeg CPU će uzeti. Ako sam ti bio bih kupiti jedan kilovat mada ovaj svibanj se kao nuklearnog uništenja na mnogo načina |
|
| |||
| |||
| contemplating da sam bio prije nego što sam kupio ovaj prošli mjesec, ali mnogi članovi ovdje, rekao je da će to svakako biti stariji od najboljih i 720 bi bilo adiquet |
|
| |||
| |||
| ok ja stavili u svim dijelovima Znam ja sam uzimajući a potom put 2 PCI kartice i dobiti 700 na 90 i 780% opterećenja na 100% je ovo pravo? |
|
| |||
| |||
| yeah da zvuči o pravu. Ona koristi puno energije. Postoji razlog bih ići u viši PSU je jer govori o 720 vati ako u dobiti 750 Watt napajanje je neally dajući sve to, da je ona. Ovo nije dobra praksa u svoj siromašni napajanje i na kraju će umrijeti nažalost. To je razlog zašto vam treba planirati unaprijed za futute nadogradnje kao što su RAM modula drugih tvrdih diskova više Obožavatelji itd. |