![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi próbáltam a psu Online calculators, hogy az egyik vásároltam a hatalom correect nekem bt im hiábavaló, és ne tudja, mi a lehetőség?
valaki kérem, hogy ezt nekem? ![]() 1 processzor Intel Core 2 Quad at 2.4GHz, hogy én is a 3.2GHz oc 4 botszékek a DDR3 RAM ASUS radion ATI HD 3870 XT grafikus kártya 1 Seagate Barracuda HDD 750 koncert a 32 meg cache 2 asus dual layer DVD-író és könnyű SCRIBE i dont volna a nyom, amit a PCI-kártyák így csak használ, milyen avarage magas pc volna 6 USB eszközöket és 1 FireWire 1 katódú 5 vezetett rajongók 80mm azt hiszem és egy ASUS alaplap p5e3 prémium n vezeték nélküli köszönhetően nem próbáltam ezt a számológép a legjobb knowlage de didnt know leginkább a lehetõségek??? sokkal appretiated My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Átkerül a Cases & Power Supplies fórum.
| |||
| |||
| Doh! |
|
| |||
| |||
| Én nemrég épült gépet felső részre azt is, és vásároltam egy 750 wattos tápegység Corsair de én vidám biztosan, hogy mennyi lé meg a CPU lesz. Ha én meg szeretném vásárolni egy kilowatt bár ez is túlzás, valamint |
|
| |||
| |||
| Én járulnia, hogy mielőtt vásároltam, de ez a múlt hónapban több tagja azt mondta, hogy itt lenne vége a felső és 720 lenne adiquet |
|
| |||
| |||
| OK Én minden egyes részek Tudom kapok majd fel 2 PCI kártyát kap, és 700 a 90%-os terhelés és a 780, a 100%-a ezt a jogot? |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy a hangok mintegy jobbra. Használja sok gyümölcslé. Itt azért nem megy feljebb a tápegység is, mert azt mondja, körülbelül 720 watt, ha u kap egy 750 wattos tápegységet is neally, azt, hogy van. Ez nem jó gyakorlat, hogy a gyenge áramellátás és végül meg fog halni sajnos. Ezért meg kell előre tervezni a futute frissítésekhez, mint a RAM-modulok egyéb merevlemezek több ventilátor, stb |