![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, ניסיתי באמצעות PSU מחשבונים מקוונים, כדי להבטיח את אחד אני שנרכשו הוא correect כוח בשבילי bt IM טעם ועל dont יודע מה כל האפשרויות?
מישהו יכול בבקשה לעשות את זה בשבילי? ![]() מעבד 1 Intel Core 2 מרובע בבית 2.4ghz שאני יהיה oc ל 3.2ghz 4 מקלות של ראם ddr3 ASUS radion ATI HD 3870 xt כרטיס המסך 1 seagate barracuda 750 חלטורה HDD עם 32 מג המטמון 2 ASUS DVD שכבה כפולה סופרים קל סופר i dont יש מושג מה את כרטיסי PCI הם כל כך פשוט להשתמש מה avarage גבוה הסיום היה PC 6 התקני USB ו 1 FireWire 1 קטודה 5 אוהדים הוביל 80mm אני חושב וכן Premium לוח האם ASUS p5e3 עם N אלחוטית תודה ניסיתי לעשות את המחשבון כדי לעשות את הטוב ביותר שלי knowlage אבל didn't מכיר את רוב האפשרויות? הרבה appretiated המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע מהמקרים & ספקי כוח הפורום.
| |||
| |||
| doh! |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה הקים מכונת גבוה עם סוף חלקים בו ואני גם לרכוש של 750 Watt Corsair החשמל צביעות להיות אבל אני בטוח עד כמה את מיץ CPU ייקח. אם הייתי אתה הייתי לרכוש קילווט אחד, למרות שהדבר עלול להיות גם overkill |
|
| |||
| |||
| הייתי contemplating כי אני שנרכש לפני חודש, אבל זה הרבה חברים כאן אמרו שזה היה בהחלט להיות מעל 720 ו הדף יהיה adiquet |
|
| |||
| |||
| אישור שמתי בכל חלקי אני יודע שאני מקבל ואז לשים 2 כרטיסי PCI ולקבל 700 ב 90% עומס ו 780 ב 100% זה נכון? |
|
| |||
| |||
| כן, זה נשמע בערך נכון. הוא משתמש הרבה מיץ. אין סיבה שאני ילך עד גבוה ב PSU, משום שזה אומר בערך 720 וואט אם U לקבל 750 Watt החשמל neally הוא נותן את הכל, כי יש לו. זה לא טוב כדי לתרגל את העניים החשמל ואת בסופו של דבר היא תמות, לצערי. זו הסיבה מדוע אתה צריך לתכנן קדימה futute עבור שדרוגים כגון זיכרון RAM של מודולים אחרים של דיסקים קשיחים יותר וכו 'Fans |