![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi I tried naudojant PSU skaičiuotuvai internetu ir įsitikinti, ar viena i įsigyta correect galios man BT jiems nenaudingas ir dont know what visi variantai?
Could someone please do it for me? ![]() 1 processor Intel Core 2 Quad ne 2.4GHz, kad aš oC iki 3.2GHz 4 lazdos su DDR3 RAM Asus ATI Radion hd 3.870 XT graphics card 1 Seagate Barracuda 750 žeberklas hdd su 32 cache meg 2 Asus DVD rašytojų dual layer ir šviesos raštininkas I dont yra raktas ką PCI kortos tai tiesiog naudoti kas Vidutinio high end PC būtų 6 USB įrenginių ir 1 FireWire 1 katodo 5 vadovaujama gerbėjai 80mm Aš manau ir Asus p5e3 priemoka plokštė su n bevielis Thanks I tried do do skaičiuoklė prie mano knowlage geriausia, bet didnt know dauguma puslapį? daug appretiated Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į cases & power supplies forumas.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai pastatyta mašina su aukščiausios klasės dalių ji taip pat ir aš įsigijo 750 Watt Corsair maitinimo But I cant būti tikri, kiek sulčių procesoriaus užtruks. Jei aš jums norėčiau įsigyti vieną kilovatvalandę, nors tai gali būti Overkill taip pat |
|
| |||
| |||
| I svarstė, kad prieš I įsigijo šį paskutinį mėnesį, tačiau daugelis narių čia sakė, kad tai neabejotinai būtų daugiau viršaus ir 720 bus adiquet |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš įdėti visų dalių aš žinau, aš gaunu, ir ten įdėti 2 PCI ir esant 90% apkrovai 700 gauti ir 780 ne 100% tai tiesa? |
|
| |||
| |||
| yeah That sounds apie teisę. Jis naudoja sulčių aikštelė. Nėra priežasties norėčiau būti didesnis Up In PSU yra, nes jis sako apie 720 vatų, jei u get 750 vatų elektros energijos tiekimo tai neally suteikiant jai viską, ką jis turi. Tai nėra gera praktika, kad savo prasta elektros energijos tiekimo ir galų gale jis mirs deja. Tai kodėl jums reikia plano Gairės futute atnaujinimus pvz Atminties moduliai kitų standžiųjų diskų daugiau ventiliatorių ir tt |