![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i mēģināja izmantot psu kalkulatori tiešsaistē, lai pārliecinātos, man nopirkta, ir correect jauda man bt im bezjēdzīgi un dont zināt, ko visi varianti ir?
varētu kāds lūdzu, dariet to me? ![]() 1 processor Intel Core 2 Quad at 2.4GHz, ka es oc uz 3.2GHz 4 sticks of DDR3 ram ASUS ATI radion HD 3870 XT graphics card 1 SEAGATE Barracuda 750 GIG hdd ar 32 meg cache 2 asus dvd rakstītāji Dual Layer un gaismas pārrakstītājs i dont ir pavediens, kas PCI kartes ir tik vienkārši izmantot to, ko avarage augstākās klases pc būtu 6 usb ierīces un 1 FireWire 1 katods 5 vadībā ventilatorus 80mm es domāju, ka un asus p5e3 piemaksa mātesplate ar n bezvadu paldies, es mēģināju to darīt kalkulatoru, lai manā knowlage bet didn't zina lielākā daļa iespējām? daudz appretiated Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcelts uz lietas & Power Supplies forums.
| |||
| |||
| Doh! |
|
| |||
| |||
| i ir nesen uzbūvēta mašīna ar lielu beigu daļas, kā arī un es iegādājās 750 vatu Corsair barošanas taču nevaru būt pārliecināts, cik daudz sulas jūsu CPU būs. Ja es jūs es vēlētos iegādāties kilovats vienu gan tas var tikt overkill, kā arī |
|
| |||
| |||
| Man bija iecerējusi, ka, pirms es pērk šo pēdējo mēnesi, bet daudziem šeit teica, ka noteikti būtu pa augšu un 720 tiks adiquet |
|
| |||
| |||
| ok man visu detaļu i know i am kļūst un tad ielieciet 2 pci kartes un iegūt 700 pie 90% slodzes un 780 pie 100% tas ir labi? |
|
| |||
| |||
| yeah, kas skan apmēram tiesības. Tā izmanto daudz sulas. Nav iemesla dēļ es varētu iet augstāk in PSU ir tāpēc, ka tā saka par 720 vatiem, ja u iegūt 750 vatu barošanas ir neally sniedzot tai visu, kas tam ir. Tā nav laba prakse, lai jūsu slikta elektroapgāde un galu galā tas mirs diemžēl. Šis ir iemesls, kāpēc jums vajadzētu plānot uz priekšu, lai futute jauninājumus, piemēram, RAM moduļus citu Cietie Diski vairākus ventilatorus uc |