![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i próbowali za pomocą PSU kalkulatory online, aby upewnić się, z jednej i zakupione jest dla mnie moc correect bt im bezużyteczne i dont know what wszystkie opcje są?
może ktoś, proszę zrób to dla mnie? ![]() 1 procesor Intel Core 2 Quad na 2.4GHz, że będę oc do 3.2ghz 4 paluszki z RAM DDR3 ASUS ATI HD 3870 XT radion karty graficznej 1 Seagate barakuda 750 kabriolet hdd z 32 meg Wikisłowniku 2 ASUS DVD dwuwarstwowych pisarzy i lekkich skryba ja dont mieć pojęcia, co karty PCI są tak po prostu użyć tego, co jeden avarage wysokiej klasy PC miałoby 6 urządzeń USB i 1 FireWire 1 katodowych 5 wentylatorów 80mm doprowadziły myślę a asus p5e3 premium płyta n bezprzewodowych dzięki próbowałem robić to kalkulator do mojej najlepszej knowlage ale didnt know większości opcji? znacznie appretiated My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesiono do Cases & Power Supplies forum.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Mam ostatnio zbudował maszynę z wysokiej klasy części do niej, jak również i ja zakupiła 750 watt Corsair zasilania, ale i cant być pewni, ile soku twój procesor będzie. Jeśli to ty Chciałbym kupić kilowato jeden chociaż może to być również Overkill |
|
| |||
| |||
| Byłem kontemplacji, że przed i nabyć ten ostatni miesiąc, ale wielu członków tutaj, powiedział, że zdecydowanie się na górę i 720 będą adiquet |
|
| |||
| |||
| ok i umieścić we wszystkich częściach I know I am getting a następnie umieścić 2 PCI karty i uzyskać 700 przy 90% obciążeniu i 780 na 100% jest to prawda? |
|
| |||
| |||
| tak, że dźwięki o prawo. Używa dużo soku. Nie powodu chciałbym pójść wyżej w PSU, ponieważ mówi ona o 720 wat u dostać 750 watt zasilanie jest neally dając mu wszystko, co ma. To nie jest dobra praktyka na słabe zasilanie i ostatecznie będzie, niestety, umiera. Dlatego należy planować na futute uaktualnień takich jak moduły pamięci RAM innych dysków twardych więcej kibiców itp. |
![]() |
|
| Zakładki |