![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi Am încercat folosind PSU calculatoare on-line pentru a vă asigura că o am cumparat este de correect putere pentru mine BT im inutil şi dont know ce toate opţiunile sunt?
vă rog, cineva ar putea face pentru mine? ![]() 1 procesor Intel Core 2 Quad la 2.4ghz că i se va oc la 3.2ghz 4 tije de RAM DDR3 Asus ATI HD 3870 XT radion placă grafică 1 Seagate Barracuda 750 gig hdd cu 32 meg cache 2 ASUS DVD scriitori dublu strat şi lumina SCRIBE i dont au o idee de ce sunt atât de carduri PCI folosi doar ceea ce o mare avarage sfârşitul PC ar fi 6 dispozitive USB şi 1 firewire 1 catod 5 condus 80mm fani cred că şi o primă de placa de bază Asus p5e3 cu n wireless multumesc, am incercat facem de calculator la cele mai bune ale mele, dar knowlage didnt ştiu cele mai multe dintre opţiunile? mult appretiated Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutat la cazurile & Power Supplies forum.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| i-au construit recent o masina cu un grad ridicat de sfârşitul părţi în el şi am cumpărat şi un vas de piraţi 750 watt alimentare cu energie, dar i cant fi sigur cât de mult suc, procesorul va lua. Dacă am fost tu i-ar achiziţiona un kilowatt un deşi acest lucru poate fi nejustificată şi |
|
| |||
| |||
| Am fost contemplam că am cumpărat acest lucru înainte de luna trecută, dar mulţi membri aici a spus categoric că ar fi peste 720 de top şi-ar fi adiquet |
|
| |||
| |||
| ok, am pus în toate părţile Ştiu că am achiziţie şi apoi pune 2 carduri PCI şi obţine 90% la 700 de încărcare şi 780, la 100% este acest drept? |
|
| |||
| |||
| Da, despre asta suna bine. Se foloseşte o mulţime de suc. Există un motiv i s-ar fi mai mari până în PSU este pentru că se spune despre 720 Watts, dacă u a lua un 750 watt alimentare este neally, atribuindu-i tot ce le-a. Aceasta nu este o bună practică pentru a vă sărace de alimentare şi, eventual, din păcate, ea va muri. Acesta este de ce ar trebui să plan de urmat pentru upgrade-futute, cum ar fi modulele RAM alte hard diskurilor mai Ventilatoare etc |
![]() |
|
| Marcaje |