![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi aj pokúsil pomocou PSU kalkulačiek online, aby ste sa uistili, na jednej i zakúpených, je pre mňa moc correect bt im ničomu a dont vedieť, aké všetky možnosti sú?
by mohol niekto urobiť pre mňa? ![]() 1 procesor Intel Core 2 Quad na 2.4GHz, že aj bude oc na 3.2GHz 4 tyčinky s DDR3 RAM asus ati radion HD 3870 XT grafickú kartu 1 Seagate Barracuda 750 harpúna hdd s 32 meg cache 2 asus dvd spisovatelia dvojvrstvový a ľahkých pisár i dont mať poňatie, čo je PCI karty takže stačí použiť aký priemerná high-end PC by museli 6 USB a FireWire 1 1 katódou 5 viedlo 80mm ventilátory i think a základná doska ASUS P5E3 prémia s n bezdrôtové Snažil som sa vďaka tomu do kalkulačky pre nejlepsiho knowlage didnt vím, ale väčšina z možností? oveľa appretiated Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do Prípady & Power Dodávky fóre.
| |||
| |||
| solmizační slabiky! |
|
| |||
| |||
| i nedávno postavené stroje s high-end časti v ňom rovnako ai zakúpili 750 watt Corsair napájanie, ale i cant byť istí, koľko šťavy procesora vezme. Ak som vás já bych kúpiť jeden kilowatt, hoci to môže byť aj očividnej |
|
| |||
| |||
| Bol som zvažuje, že pred i zakúpili tento posledný mesiac, ale mnohí členovia tu povedal, že by určite byť v hornej a 720 by adiquet |
|
| |||
| |||
| ok i do všetkých častí Viem, že som dostat a potom dať 2 PCI karty a získajte 700 pri 90% zaťažení a 780 na 100% je to v poriadku? |
|
| |||
| |||
| Jasne, že to znie asi pravdu. Využíva veľa šťavy. Existuje dôvod, prečo som šla výš v PSU, pretože sa hovorí, asi 720 wattov, ak u dostať 750 watt napájania je neally čo je všetko, čo má. To nie je dobré praxe na vaše zlé napájanie a nakoniec to bude bohužiaľ zomiera. To je dôvod, prečo by ste mali plánovanie pre futute upgrady ako RAM moduly iných pevných diskov Ventilátory viac atď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP, Dont Know 1. Thing About .. Computer | Siman6969 | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 25. novembra 2009 14:34 |
| Dont Know, čo chcem robiť - Potrebujete Zamestnanosť Réžia | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Dont skúsiť tento doma | redden137 | Prípady & Napájacie zdroje | 16 | 2. október 2008 08:41 |
| Potrebujem pomoc a i dont vedieť, kam sa obrátiť? | Mystické zviera v Kanade | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 22. marca 2008 04:36 |
| Potrebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. august 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |