![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бок ја суђен помоћу псу Калкулатори онлине како би били сигурни да сам купио један је за мене власт цорреецт БТ им бескорисно и донт да зна све оно што су опције?
угодити неко могао да учини за мене? ![]() 1 процесор Интел Цоре 2 Куад на 2.4гхз да ћу оц на 3.2гхз 4 штапови за ДДР3 рам радионици Асус АТИ ХД 3870 КСТ графичком картицом 1 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 750 харпун ХДД са 32 цацхе мег Асус 2 двд дуал лаыер писци и светла писмознанац ја донт имати нит мисли шта ПЦИ картице се користити само тако што је авараге високи крај пц би 6 УСБ уређаји и 1 ФиреУире 1 Катода 5 довело фанове 80мм мислим и Асус матичне плоче са п5е3 премиум н бежичне хвала ја покушао то учинити калкулатора на најбољем кноулаге али није зна највише од опција? много аппретиатед Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Цасес & Поуер Супплиес форум.
| |||
| |||
| ДОХ! |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно саградио машина са високим крају делова у њој као и ја купио један 750 Уатт гусар напајање али ја не могу бити сигурни колико је сок од вашег ЦПУ ће узети. Ако сам ти био бих купити један киловат мада овај мај се као нуклеарног уништења на много начина |
|
| |||
| |||
| цонтемплатинг да сам био пре него што сам купио овај прошли месец, али многи чланови овде, рекао је да ће то свакако бити старији од најбољих и 720 би било адикует |
|
| |||
| |||
| ок ја ставили у свим деловима Знам ја сам узимајући а потом пут 2 ПЦИ картице и добити 700 на 90 и 780% оптерећења на 100% је ово право? |
|
| |||
| |||
| ыеах да звучи о праву. Она користи пуно енергије. Постоји разлог бих ићи у виши псу је јер говори о 720 вати ако у добити 750 Уатт напајање је неаллы дајући све то, да је она. Ово није добра пракса у свој сиромашни напајање и на крају ће умрети нажалост. То је разлог зашто вам треба планирати унапред за футуте надоградње као што су РАМ модула других тврдих дискова више Обожаватељи итд |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХЕЛП ноцас ми 1. ствар рачунара .. | Симан6969 | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | Јучер 14:34 |
| Ја донт кноткле шта желите да урадите - Неед Дирекција за запошљавање | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 25 фебруар 2009 12:14 |
| Донт пробати овај код куће | редден137 | Цасес & Поуер Супплиес | 16 | 2 октобар 2008 08:41 |
| Треба ми помоћ, а ја не знам где ићи? | Саскуатцх | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 22 март 2008 04:36 |
| Неед хелп-али донт кно уат с | бигхугга | Мултимедија и кодеци | 4 | 26 аугуст 2007 10:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |