![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba i benim satın benim için correect güç sağlamak için, hesap makinaları PSU çevrimiçi kullanarak denedim Sohbet faydasız ve dont BT tüm seçeneklerin ne olduğunu biliyor musun?
biri bana bunu lütfen ki? ![]() 1 işlemci at 2.4GHz Intel Core 2 Quad i 3.2GHz için oC olacak DDR3 RAM 4 stickler ASUS ATI radion 3870 xt grafik kartı HD 1 Seagate Barracuda 750 flika 32 Meg önbellek ile HDD 2 ASUS DVD yazıcılar çift katman ve ışık SCRIBE I dont ipucu PCI kartları ne olduğunu sadece bir ortalama yüksek son bilgisayar ne olurdu kullanın 6 USB aygıtları ve 1 Firewire 1 katot 5 LED fanlar 80mm sanırım ve bir ASUS p5e3 Premium anakart n kablosuz teşekkür i benim knowlage en ama didnt bilmek seçeneklerin çoğu için hesap yapmalıyım denedi? çok appretiated Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olguların ve Güç Kaynakları forum taşındı.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Ben yakın zamanda yüksek son parçaları da ve i CPU alacak emin ne kadar suyu olarak bir korsan gemisi 750 Watt güç kaynağı ama i cant satın alınan bir makine inşa var. Eğer bir kilovat bir rağmen bu tarafından da olabilir satın ediyorum sizi ben |
|
| |||
| |||
| Ben geçiş olduğunu önce bunu geçen ay ancak satın alınan birçok üye burada kesinlikle üst üzerinde olacağını ve 720 adiquet söyledi |
|
| |||
| |||
| tamam bütün parçaları i koymak ve alıyorum sonra 2 PCI kartları koyun ve% 90 yük at 700 almak ve 780% 100 biliyorum bu değil mi? |
|
| |||
| |||
| evet bu konuda haklı görünüyor. Bu suyu bir çok kullanır. Çünkü yaklaşık 720 watt eğer U bu neally tüm bu var veren bir 750 Watt güç kaynağı elde diyor Orda kadar yüksek PSU gitmek de neden. Bu, düşük enerji arzı için iyi bir uygulama değildir ve sonunda bu maalesef ölecek. Bu yüzden önümüzdeki futute yükseltmeleri için RAM modüllerini diğer Sabit Diskler daha Fanlar gibi planı gerekir |