![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, я спробував використовувати блок живлення калькуляторів інтернет, щоб переконатися, яку я купив це correect влади для мене BT їм марно і не знаю, що всі ці варіанти?
може хтось будь ласка, зроби це для мене? ![]() 1 процесор Intel Core 2 Quad на частоті 2.4 ГГц, що я буду OC 3,2 ГГц 4 палиці пам'яті DDR3 ASUS ATI Radion HD 3870 XT відеокарта 1 Seagate Barracuda 750 концерту HDD з кешем 32 Meg 2 ASUS DVD письменниками двошарові диски і Light Scribe Я Не маєте поняття, що таке PCI карт так просто використовувати те, що високі Середні PC кінця б 6 USB-пристроїв і 1 порт FireWire 1 катод 5 вентиляторів призвело 80mm Я думаю, і ASUS P5E3 Premium, материнської плати з N Wireless Спасибо Я намагався зробити зробити калькулятор для кращих моїх облицьованому гресу Didn't знаю, але більшість варіантів?? багато appretiated Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав у випадках & блоки живлення форуму.
| |||
| |||
| DOH! |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я побудував машину з високого частин кінця в ньому, як добре, і я купив 750 Вт блок живлення Corsair, але я нахиляє бути впевнений, скільки соку ваш процесор займе. Якщо б я був ти Я б придбати одного кіловат, хоча це може бути зайвим, а також |
|
| |||
| |||
| Я міркував, що до цього я купив останній місяць, але багато членів тут сказав, що обов'язково будуть над верхньою та 720 будуть adiquet |
|
| |||
| |||
| OK Я поклав у всіх частинах я знаю, я отримую, а потім поклав 2 карти PCI і отримай 700 при 90% навантаженні і 780 на 100% це право? |
|
| |||
| |||
| Yeah, яка звучить в самий раз. Він використовує багато соку. Там причини я хотів би піднятися вище в БП, оскільки стверджує, близько 720 ват, якщо і отримаєте 750 Вт блок живлення це neally надавши йому все, що він має. Це не є хорошою практикою для твоєї бідної харчування і врешті-решт він помре, на жаль. Саме тому ви повинні зробити більше для futute оновлення, такі як модулі пам'яті інших жорстких дисках більше прихильників т.д. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ХЕЛП, Dont Know 1 Thing About .. Комп'ютерні | Siman6969 | Справа & блоки живлення | 8 | Сьогодні 14:34 |
| Чи не знаю, що я хочу зробити - Need зайнятості напрям | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 лютого 2009 12:14 |
| Dont Try This At Home | redden137 | Справа & блоки живлення | 16 | 2 жовтня 2008 08:41 |
| Мені потрібна допомога, і я не знаю, куди йти? | Sasquatch | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 березня 2008 04:36 |
| Потрібна допомога, але Dont Ват з KNO | bighugga | Мультимедіа & кодеки | 4 | 26 серпня 2007 10:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |