![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм в необходимостта от нов PSU. Въпреки това аз знам нищо за PSU и се чудех какво имам нужда toknow да могат да купуват правото една за мен? Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте се да използвате това калкулатор, който ще ви даде мощност изисква, след като сте, че стойността, върни се, кажи ни стойност и бюджета си, а след това можем да видят за PSU за вас.
| |||
| |||
| той излезе да бъде 166 вата, аз в момента има запас 250 вата PSU. Имам rececently купи нови графични карти, но не мисля, за да провери силата разсейване на новата карта. с новата карта в моя настройка pulls 217 вата Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| добре, че изглежда странно, че тя CAM eout, че малък, сигурни ли сте, че поставени във всички правото commponents? Можете ли да ми списък на компонентите на вашия компютър, а новите gfx карта? |
|
| |||
| |||
| неговото основно, тази машина http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html но с NVidia BFG 8800 GT OC2. Аз помислих, че е малко прекалено ниски. наздравици. |
|
| |||
| |||
| Имам калкулатора казва abour 360W, така че аз ще кажа добра 400W или 500W PSU ще бъде добре, и се даде възможност за бъдещо разширяване, каква е цената обхват сте за PSU? |
|
| |||
| |||
| Аз duno надеждността нищо до подобен £ 80 Не знам какво да търся. да погледна в интернет и прочети нещо за amperage на 12V железопътни линии са по-важни от мощност на PSU. така Im пра объркана като цяло. Благодаря отново. |
|
| |||
| |||
| ОК, ами аз ще имате малко търсите около тази цена и ще пост няколко опции. АТРИБУТИ: Аз просто мислех, нали искате PSU да бъде модулна или не? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В корсар тях винаги са добри, просто гледам за реномирани марки (Google!), Високи по 12 ампера V и над 500W (450 корсар е ОК прекалено)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|