![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem potřebují nové PSU. však vím, nic o PSU a věděl, co potřebuji toknow k moci koupit pravé pro mne? Díky předem.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
zkuste použít tento kalkulačka, která vám příkon požadováno, až budete mít tuto hodnotu, vrať se, řekněte nám hodnoty a svůj rozpočet, pak můžeme se podívat na PSU pro vás.
|
|||
|
|||
|
Stalo se, že 166w, i v současné době skladem 250w PSU. Mám rececently koupil novou grafickou kartu, ale nemyslím kontrolovat moc rozptýlení nové karty. s novou kartou v mém nastavení vleky 217w Díky znovu.
|
|
|
|||
|
|||
|
dobře, že se zdá divné, že vačka eout, že nízké, jsou si jisti, že jste v právu commponents? můžete seznam složek v počítači a nové GFX kartu?
|
|
|
|||
|
|||
|
své podstatě se tento stroj http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html ale s nVidia BFG 8800 GT OC2. Myslel jsem, že to bylo trochu příliš nízká. na zdraví.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám kalkulačka říká abour 360W, tak bych řekl, dobrý 400W nebo 500W PSU by bylo dobré, a umožnit budoucí expanzi, jaké jsou cenové rozmezí jste na PSU?
|
|
|
|||
|
|||
|
i duno spolehlivé nic až 80 liber, jako i dont vědět, co hledat. se podíval na celém internetu a přečíst něco o proudová intenzita na 12V železnici je mnohem důležitější než příkon ze PSU. tak im jus confused obecně. Díky znovu.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, tak budu mít trochu hledat kolem ceny a že budou po několik možností.
EDIT: Jen jsem myslel, že chcete PSU být modulární, nebo ne? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
V Corsair ty jsou vždy dobrá, jen podívat na renomovaných značek (Google!), Vysoká ampéry na +12 V, a více než 500W (Corsair 450 je taky OK)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|