![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι στην ανάγκη μιας νέας PSU. Γνωρίζω, ωστόσο, τίποτα δεν του PSU και ξέρω τι θ toknow πρέπει να είναι σε θέση να αγοράσει το σωστό για μένα; ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε αυτό αριθμομηχανή, η οποία θα σας δώσει μια ηλεκτρική ισχύς που απαιτείται, αφού έχετε αυτή την αξία, να επιστρέψω εδώ, να μας πει την αξία και τον προϋπολογισμό σας, τότε μπορούμε να έχουμε μια ματιά για PSU για σας.
| |||
| |||
| που βγήκε να 166w, και σήμερα έχουν ένα απόθεμα 250W PSU. Έχω rececently αγόρασε μία νέα κάρτα γραφικών, αλλά δεν πίστευα για τον έλεγχο της ισχύος της νέας κάρτας. με τη νέα κάρτα το setup μου τραβάει 217w. ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| καλά φαίνεται παράξενο ότι cam eout ότι σε χαμηλά επίπεδα, είστε σίγουρος ότι έχετε θέσει σε όλους το δικαίωμα commponents; μπορεί να σας κατάλογο των συστατικών του υπολογιστή σας, και η νέα κάρτα gfx; |
|
| |||
| |||
| τα βασικά, αυτό το μηχάνημα http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html αλλά με την nVidia BFG 8800 GT OC2. Νόμιζα ότι ήταν λίγο υπερβολικά χαμηλά. εις υγεία. |
|
| |||
| |||
| Πήρα την αριθμομηχανή λέει abour 360W, οπότε θα ήθελα να πω ένα καλό 400W ή 500W PSU θα ήταν καλό, και θα επιτρέψει τη μελλοντική διεύρυνση, ποιο είναι το εύρος τιμών που έχετε για το PSU; |
|
| |||
| |||
| i Duno αξιοπιστία τίποτα μέχρι ήθελα £ 80 i dont ξέρει τι να αναζητήσει. Εξέτασα γύρω από το διαδίκτυο και να διαβάσω κάτι για την ένταση σχετικά με το σιδηροδρομικό 12v είναι πιο σημαντική από την ισχύ που του PSU. im jus σύγχυση τόσο γενικά. ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| ΟΚ, καλά Θα πάρω μια μικρή αναζήτηση γύρω από αυτή την τιμή και μετά θα μερικές επιλογές. EDIT: Μόλις σκέψης, θες το PSU να είναι δομοστοιχειωτός ή δεν είναι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η Corsair αυτές είναι πάντα καλό, απλά αναζητούν έναν έγκριτο μάρκα (Google!), Για την υψηλή ένταση ρεύματος 12 V, και πάνω από 500W (Corsair 450 είναι πολύ ΟΚ)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|