![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam u potreba od novi PSU. no znam ništa o PSU-a i bio zadivljen što trebam toknow moći kupiti pravo jedan za mene? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati koristeći ovo kalkulator, koji će vam dati potrebne snagom, nakon što ste tu vrijednost, vratite se ovdje, recite nam je vrijednost i svoj proračun, onda možemo imati tražiti PSU za vas.
| |||
| |||
| Kad su se 166w, ja trenutno imaju dioničko 250w PSU. Ja sam kupio novi rececently grafičke kartice, ali nije smatrao da biste provjerili je gubitak snage i nove kartice. sa nove kartice u mom setup pulls 217w. hvala opet. |
|
| |||
| |||
| dobro izgleda čudno da je bregasta eout niska da, jesu li sigurni da stavi u svemu pravo commponents? Možete li navesti komponente u računalu, a novi gfx karticu? |
|
| |||
| |||
| njegova basically, ovaj stroj http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html ali sa nVidia BFG 8800 GT OC2. Mislio sam da je to malo previše nizak. živjeli. |
|
| |||
| |||
| ja je dobio kalkulatora rekavši abour 360W, pa rekao bih dobar 400W ili 500W PSU će biti dobro, a za buduće proširenje dopustili, što je raspon cijena imate za PSU? |
|
| |||
| |||
| Ja duno reli ništa kao i do £ 80 ja dont znati što tražite. su gledali oko internetu i pročitati nešto o amperača na 12V rail biti još važnije nego snagom od PSU. pa im JUS zbunjeni općenito. hvala opet. |
|
| |||
| |||
| ok, i ja ću malo potražiti okolo da je cijena i da će poslije nekoliko mogućnosti. EDIT: Upravo sam mislio, da li želite da bude modularan PSU ili ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The gusar one su uvijek dobar, pravedan obličje za renomirani brand (google!), Visoka pojačala na 12 V, i više od 500W (450 gusar je u redu previše)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|