![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir nepieciešama jaunu psu. Tomēr es neko nezinu par psu's un bija jautājums, kas man ir nepieciešams zināt, lai varētu nopirkt pareizais man? thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pamēģiniet izmantot šis kalkulators, kas dos jums jaudas nepieciešams, kad esat šo vērtību, atgriezties šeit, informējiet mūs vērtību un savu budžetu, tad mēs varam būt par PSU meklēt jums.
| |||
| |||
| tā iznāca jābūt 166w, man šobrīd ir akciju 250W psu. i ir rececently nopirkuši jaunu grafikas karti, bet nedomāja, lai pārbaudītu jaudas izkliedes par jaunu karti. ar jauno karti savā setup velk 217w. thanks again. |
|
| |||
| |||
| labi tas šķiet dīvaini, ka tas cam eout ka zema, vai tu esi pārliecināts, ka jums īstenot visas tiesības commponents? Jūs varat saraksts jūsu datoru sastāvdaļas, kā arī jaunā gfx karte? |
|
| |||
| |||
| tās pamatā, šī mašīna http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html bet ar nVidia BFG 8800 GT OC2. Es domāju, tas bija nedaudz zems too. urravas. |
|
| |||
| |||
| Man kalkulators sakot abour 360W, tāpēc es teiktu labs 400W vai 500W PSU varētu būt labs, un ļautu turpmāku paplašināšanās, kāda ir cenu amplitūda, ja jums ir PSU? |
|
| |||
| |||
| i Duno ticami sasniegt līdz kā £ 80 Nezinu ko meklēt. paskatījos apkārt internetā un lasīt kaut ko par strāvas stiprums ampēros uz 12v dzelzceļa ir svarīgāka par jaudu vatos no PSU. tik im jus sajaukt vispār. thanks again. |
|
| |||
| |||
| ok, labi es ņemšu mazliet izskatās apmēram šo cenu, un pēc pāris iespējas. EDIT: Es tikai domāju, vai jūs vēlaties PSU ir moduļu vai nē? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair tiem vienmēr ir labi, paskatieties uz cienījamu zīmolu (Google!), Augsta ampēri uz 12 V un virs 500W (korsārs 450 is OK too)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|