![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja potrzebuje nowego PSU. Jednak wiem nic o PSU i zastanawiałem się, co muszę toknow aby móc kupić odpowiednie dla mnie? thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| użyć to kalkulator, który pozwoli Ci mocy wymagane, kiedy wartość, wracaj tutaj, powiedz nam wartości, a budżet, wtedy możemy mieć szukać PSU dla Ciebie.
| |||
| |||
| stało się, że 166w, i obecnie posiada akcje 250W PSU. Mam rececently kupił nową kartę graficzną, ale nie sądzi, aby sprawdzić moc rozproszenie nowej karty. z nową kartą w mojej instalacji pobiera 217w. thanks again. |
|
| |||
| |||
| również wydaje się dziwne, że kamery eout że niska, to na pewno należy umieścić w prawym commponents? można listę komponentów w komputerze, a nowe karty gfx? |
|
| |||
| |||
| jej zasadniczo tej maszyny http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html ale o BFG nVidia 8800 GT OC2. Myślałem, że to trochę zbyt niskie. wiwaty. |
|
| |||
| |||
| Mam kalkulator mówiąc abour 360W, więc chciałbym powiedzieć dobry 400W lub 500W PSU byłoby dobrze, i pozwala na rozbudowę w przyszłości, co jest cenowym masz do PSU? |
|
| |||
| |||
| I duno zakonne nawet jak £ 80 i dont know czego szukać. mają się wokół Internetu i przeczytać coś o natężeniu na 12v kolei jest ważniejsze niż moc z PSU. tak im jus mylić ogólnie. thanks again. |
|
| |||
| |||
| ok, dobrze będę miał trochę poszukać wokół tej cenie i po kilka opcji. EDIT: Ja po prostu myśli, nie chcesz być PSU modułowe czy nie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W Corsair są zawsze dobre, wystarczy spojrzeć na renomowanych marek (Google!), Wysokie ampery na +12 V, a ponad 500W (Corsair 450 jest OK zbyt)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|