![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am nevoie de un nou PSU. Cu toate acestea nu stiu nimic de PSU lui şi a fost întrebam ce am nevoie de toknow să poată cumpăra dreptul de unul pentru mine? multumesc anticipat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi să utilizaţi acesta calculator, care vă va oferi o wattage necesar, după ce au ca valoare, vino aici, spune-ne de valoare, precum şi de bugetul dvs., atunci putem avea o privire pentru un PSU pentru tine.
| |||
| |||
| A iesit a fi 166w, i în prezent, au un stoc 250w PSU. Am cumparat un nou rececently placă grafică, dar nu cred că, pentru a verifica puterea de risipire a noului card. cu noua mea carte în setup trage 217w. multumesc din nou. |
|
| |||
| |||
| bine, se pare că este cam ciudat că eout mici, sunt sigur că te-ai pus în toate dreptul de commponents? poti sa o listă a componentelor în computerul dumneavoastră, şi noi gfx carte? |
|
| |||
| |||
| sale în esenţă, această maşină http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html dar cu o nVidia BFG 8800 GT OC2. Am crezut ca a fost un pic prea mică. noroc. |
|
| |||
| |||
| Am de calculator spune abour 360W, deci aş spune că o bună 400W sau 500W PSU-ar fi bun, şi pentru a permite extinderea viitoare, ceea ce este intervalul de preţuri pe care le-aţi pentru PSU? |
|
| |||
| |||
| i duno reli nimic ca până la 80 £ i dont know ce să caute. au uitat în jur de Internet şi a citi ceva despre amperaj pe 12V feroviar fiind mult mai important decât a wattage de PSU. deci im jus confuz în general. multumesc din nou. |
|
| |||
| |||
| OK, bine voi avea o mică căuta în jurul acestui preţ şi va publica o serie de opţiuni. EDIT: M-am gândit, vrei de la PSU modular pentru a fi sau nu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De pirat sunt întotdeauna cele bune, trebuie doar să uite pentru o reputaţie de brand (Google!), De înaltă amperi pe 12 V, şi de peste 500W (pirat 450 este prea bine)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|