![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som potrebujú nové PSU. však viem, nič o PSU a vedel, čo potrebujem toknow k moci kúpiť pravé pre mňa? Vďaka vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste použiť tento kalkulačka, ktorá vám príkon požaduje, až budete mať túto hodnotu, vráť sa, povedzte nám hodnoty a svoj rozpočet, potom môžeme sa pozrieť na PSU pre vás.
| |||
| |||
| Stalo sa, že 166w, aj v súčasnosti skladom 250w PSU. Mám rececently kúpil novú grafickú kartu, ale nemyslím kontrolovať moc rozptýlenie novej karty. s novou kartou v mojom nastavenia vleky 217w Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| dobre, že sa zdá divné, že vačky eout, že nízke, sú si istí, že ste v práve commponents? môžete zoznam priečinkov v počítači a nové GFX kartu? |
|
| |||
| |||
| svojej podstate sa tento stroj http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html ale s nVidia BFG 8800 GT OC2. Myslel som, že to bolo trochu príliš nízka. na zdravie. |
|
| |||
| |||
| Mám kalkulačka hovorí abour 360W, tak bych řekl, dobrý 400W alebo 500W PSU by bolo dobré, a umožniť budúcu expanziu, aké sú cenové rozmedzí ste na PSU? |
|
| |||
| |||
| i duno spoľahlivé nič až 80 libier, ako i dont vedieť, čo hľadať. sa pozrel na celom internete a prečítať niečo o prúdová intenzita na 12V železnici je omnoho dôležitejšie ako príkon zo PSU. tak im jus confused všeobecne. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| ok, tak budem mať trochu hľadať okolo ceny a že budú po niekoľko možností. EDIT: Len som myslel, že chcete PSU byť modulárny, alebo nie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V Corsair tie sú vždy dobrá, len pozrieť na renomovaných značiek (Google!), Vysoká ampéry na +12 V, a viac ako 500W (Corsair 450 je taky OK)
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|