![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам на потребу за новим ПСУ. али не знам ништа о ПСУ и се питам шта ми је потребно да токноу моћи да купе онај прави за мене? хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| покушајте да користите ово калкулатор, који ће вам дати потребан волтаже, након што сте ту вредност, вратите се овде, реците нам вредност, и ваш буџет, онда можемо да изгледа за ЛУП за вас.
| |||
| |||
| је дошао да буде 166у, ја тренутно има залихе 250У ПСУ. Имам рецецентлы купили нову графичку картицу, али не мислим да проверите Дисипација снаге нове картице. уз нову картицу у мом подешавање вуче 217у. хвала опет. |
|
| |||
| |||
| добро изгледа чудно да је брегаста еоут да ниска, да ли сте сигурни да унесе све право цоммпонентс? могу да вам листу компоненти у рачунару, а нови гфкс картицу? |
|
| |||
| |||
| своју, у основи, ове машине хттп://ууу.пацкардбелл.цо.ук/продуцт...Кс19701-46.хтмл али са БФГ НВИДИА 8800 ГТ ОЦ2. Мислио сам да је мало превише низак. живели. |
|
| |||
| |||
| Имам калкулатор говорећи абоур 360У, па рекао бих добар 400У или 500У ЛУП би било добро, и дозволите за будуће проширење, што је распон цена за које сте ЛУП? |
|
| |||
| |||
| И дуно Збуњен све до £ 80 као што ја донт знати шта да тражите. Погледао је око интернета и прочитати нешто о ампеража на 12В пруге биће важнији од волтаже за ЛУП. ИМ ЈУС збуњен, тако уопште. хвала опет. |
|
| |||
| |||
| Ок, и ја ћу мало погледати за то да цени и да ће после неколико опција. Едит: Управо сам мислио, да ли желите да се ЛУП модуларан или не? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гусар оне су увек добро, само погледајте за угледни бренд (Гоогле)!, Високо ампер на +12 В, и преко 500У (Цорсаир 450 је ок)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|