![]() |
|
| |||
| |||
| Yeni bir psu ihtiyacı am. Ancak benim için doğru bir satın edebilmek için psu ve i toknow gerekenleri merak ediyorum hiçbir şey biliyor musun? thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kullanmayı deneyin bu hesap makinesi, sizin Vat bir kez bu değeri gerekli, buraya, bize değer söylemek ve bütçeniz, o zaman sizin için bir PSU için bir göz atabilirsiniz gelmek verecektir.
| |||
| |||
| o 166w için dışarı çıktı, ben şu anda bir hisse 250w psu var. i rececently, ama yeni bir ekran kartı satın almış yeni kartın güç dağılımı kontrol etmeyi düşünmüyordu. benim kurulumunda yeni kart ile 217w çeker. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| size tüm sağ commponents koymak emin de bunun kam eout düşük, tuhaf görünüyor nelerdir? , ve yeni gfx kartını bilgisayarınıza bileşenleri listeleyebilir? |
|
| |||
| |||
| onun temelde, bu makine http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html ama nVidia BFG 8800 GT OC2 ile. i biraz düşük çok düşündüm. peynir. |
|
| |||
| |||
| i, bu yüzden iyi bir 400W veya 500W PSU iyi olur, ve gelecekteki genişleme için izin söyleyebilirim hesap abour 360W söyleyerek var, ne fiyat size PSU için var aralığı? |
|
| |||
| |||
| i duno reli birşey gibi 80 £ i dont ne aramak için biliyorum. İnternet etrafına baktı ve 12v ray daha PSU ve vat miktarı daha önemli olan Doğum amperage ilgili bir şeyler okuyun. so im genellikle karışık jus. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Tamam, iyi o fiyat civarında ve birkaç seçenekleri yayınlarız için biraz bakmak gerekecek. EDIT: Ben düşündüm, sen PSU veya modüler olmak istiyorsun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair olanlar her zaman, sadece saygın bir marka arayın (Google!), Yüksek 12 V amfi ve 500W üzerinde (corsair 450 de sorun yok iyidir)
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|