![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я має потребу в новому блоці живлення. Проте я нічого не знаю про БП і було цікаво, що мені потрібно toknow щоб мати можливість купити права для мене? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Використати цей калькулятор, який дасть вам необхідні потужності, як тільки ви це значення, іди сюди, щоб нам значення, і ваш бюджет, то ми можемо подивитися на блок живлення для вас.
| |||
| |||
| вона вийшла б 166w, і в даний час у фонду 250w БП. Я rececently купив нову відеокарту, але не думаю, щоб перевірити розсіює потужність нової картки. з новою картою в моїй установці тягне 217w. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Ну здається дивним, що він Cam eout, що низький, ви впевнені, що поклала всі права commponents? Ви можете перерахувати компоненти на комп'ютері, і нова картка GFX? |
|
| |||
| |||
| своїй в основному, ця машина http://www.packardbell.co.uk/product...X19701-46.html але з NVidia BFG 8800 GT OC 2. Я думала, що це трохи занадто низькою. ура. |
|
| |||
| |||
| Я кажу калькулятор abour 360W, так що я б сказав, хороша 400W і 500W PSU б добре, і дозволити розширення в майбутньому, що діапазон цін у вас є для блоку живлення? |
|
| |||
| |||
| Я Дуна-небудь надійних до £ 80, як я не знаю, що потрібно шукати. подивився навколо Інтернету і читають щось про силу струму на залізничному 12v бути більш важливими, ніж потужність блоку живлення. таким IM Jus змішувати в цілому. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| ОК, а мені доведеться трохи шукати навколо цієї ціни буде розміщуватися кілька варіантів. EDIT: Я просто думала, ви хочете, блоки живлення для модульних чи ні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair адже завжди гарна, просто подивіться на авторитетного бренду (Google!), Високий підсилювачі на 12 В, і понад 500W (Corsair 450 ОК теж)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|