![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами имам един от тези, публикувани преди, но като си изградят е леко променен, ще публикувате отново, имам нужда от някои avide по PSU да отида.
Телосложение: Intel Quad Q9450 сърцевина NVidia 8800 - модел, който не е решено все още, ще зависи от цените, когато си купя (вероятно няма да бъде ултра макар) Гигабайт дънната платка с p35 чипсет 2 * Изключително важно Ballistix трасиращ DDR2 PC2-8500 памет Оптичен диск (все още се решава) 2 * раптор дискове (вероятно 74GB, но биха могли да бъдат 150GB) сегашните 2 SATA hdds няколко случая фенове (някои с LED's) И някои USB устройства, захранвани Аз не съм сигурен колко от този действително прави достатъчно за разлика, но добави, че всички, така че знам. АЗ съм гледам за PSU не повече от £ 80 rearly, но ако аз трябва да съм биха могли да бъдат в състояние да отиде-високи, но аз няма да може да си позволи прекомерни количества. Благодарности Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероятно ви търсят на 800 вата плюс PSU за всички, които
| |||
| |||
| А аз си мислех за 600-650 ще направиш, радвам Попитах тогава, аз ще разгледаме някои 800W опции, но ако ти зная на добрите около моя ценови диапазон може да ви име ги моля |
|
| |||
| |||
| Харесва ми прилича на нея, но тя може да е малко прекалено скъпо, аз ще се опитам да се поберат в моя бюджет, но ако е възможно |
|
| |||
| |||
| О, и аз съм няма да се OCing някой от компонентите, поне не докато те са доста стари, така че аз все още се нуждаят от висока мощност PSU, или да се задоволява с малко по-малки? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверявам този калкулатор посочени .... изглежда доста добре.
| |||
| |||
| Калкулаторът казва 644W с 1 GPU (8800 ултра) и 792W с SLI (използвах 8800 Ultra, като приема, че имат най-високата мощност consumtion) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие търсите най-650W-700W вероятно. Ако има повече власт масово ефикасно, охладител, и по-бързо (с OC) 8800GT или GTS, и 8400, вместо на това cheapo четворни вероятно бихте могли да го отрежете до 500-550.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|